Sekretarica MARIJA vodeći faktor RUŠENJA DIREKTORA VODOVODA

Marija Petković, sekretarica generalnog direktora u «Vodovodu» i eksponirani stranački funkcioner u vranjskom odboru SNS, sve radi u ovoj firmi i van nje kako bi isposlovala smenu direktora Gorana Đorđevića Đoše, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom javnom preduzeću i Gradskom odboru SNS u Vranju.

- Marija polako, ali sigurno «pakuje» Đošu, uvlačeći ga u sukob sa svima koji imaju jači uticaj na zbivanja u vranjskom odboru SNS, time priprema njegovu smenu u «Vodovodu», ali i u samoj stranci - tvrde sagovornici InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Po izvoru iz «Vodovoda», «zna se ko je opozicija Đoši u ovom javnom preduzeću».

- Marija je na čelu kolone, ali to čini vrlo perfidno, ispod žita, a tu su i Dejan Stanojević, izvršni direktor, Jugoslava Nikolić, Saša Janjić Palaleja, dakle, listom naprednjaci, dok su socijalisti vrlo uzdržani i neaktivni u procesu Đošinog rušenja, recimo Goran Stojanović, Branimir Stojančić i Slobodan Antić - navodi sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog «Vodovoda».

Podsećamo, sekretarica Marija Petković je vremenom postala važan faktor odlučivanja u GrO SNS u Vranju, pa je na stranačkom «brifingu» direktora javnih preduzeća i ustanova vodila glavnu reč i delila «packe» zbunjenim direktorima iz naprednjačke nomenklature.

S. Kostić

Komentari

Djoso ni koraks ne bi mogo da te nacrta

Lele majke kakve gluposti Marija da smeni Djosu ljudi pa vi ste pogubili kompas stvarno zivite u zemlji dembeliji i gde zivi petar pan inace moje dete gleda te crtane i tamo nema ni Djose a ni Mariju ne vido , a ako ih vidim zovem redakciju da prijavim.pooz veliki od TIKE SPICA

Da li je pomenuta u ljubavni zanos sa kelnera????

Đoša kao u kladionicu da je došao,ne na direktorsko mesto

Kad su se zene za nesto pitale, a kamoli u SNS politici Vranja. To nije tacno. Ona radio za njega. Jao jao..kakva komedija od gradskih trala la prica.

Najnovije vesti

Milanović odlazi iz Surdulice »

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.- Ne isključujem rad u inostra...

RECKO: Ovo je pljačka »

Antić postavlja pitanje kako je baš Vasić određen da sudi meč između Inđije i Dinama.- Ko je mogao da pošalje baš sudiju...
ZutoCvece