Sastanak o COVIDU u Nišu OTKAZAN ZBOG VUČIĆA

Neće biti najavljenog sastanka direktora više od 20 zdravstvenih centara sa juga Srbije, koji je hitno i po nalogu ministra Lončara trebalo da se održi u sredu u KC u Nišu, jer će će se sa svim rukovodiocima kovid bolnica u zemlji tada sastati predsednik Aleksandar Vučić, ali u Beogradu, pišu Južne vesti.

KC u Nišu obavestio je u utorak prepodne javnost o hitnom sastanku zdravstvenih radnika sa juga Srbije, o čemu možete pročitati ovde, ali je, kako pišu Južne vesti, taj sastanak otkazan istog dana, mada na portalu KC-a nema takve informacije.

Takođe nije saošteno o čemu će Vučić održati sastanak sa zdravstvenim radnicima, niti ko će sve morati da prisustvuje tom sastanku.

- Zbog sastanka predsednika Vučića sa svim rukovodiocima covid bolnica u zemlji, koji je danas u popodnevnim satima zakazan za sutra, 28. oktobra u 12:15 u zgradi Palate Srbije, obaveštavamo Vas da je, sastanak koji je Uprava Kliničkog centra Niš, zakazala sa rukovodiocima svih regionalnih zdravstvenih centara sa juga i jugoistoka zemlje, za sutra u 13 sati OTKAZAN – prenose saopštenje KC-a Južne vesti, uz napomenu da je vest potvrđena i u Predsedništvu.

Prema ovim navodima, sastanak u Nišu je i dalje u planu, a u KC kažu da će o terminu naknadno obavestiti javnost.

SSB

Komentari

Bez njega ni u kladionicu

Ali Covid decija ambulanta u Vranju nije tema razgovora.

Covid ambulanta pri decjem dispanzeru ne moze ni da bude tema razgovora jer ministarstvo ne zna pravu istinu o tome da je ta ambulanta organizovana mimo svakog pravila o radu u primarnoj zdravstvenoj zastiti.

Najnovije vesti

ZutoCvece