SALON KNjIGA: Među traženim naslovima i „Armazas“ Ivane Dimić

Na nekoliko štandova, na kojima se nalaze izdanja najpopularnijih izdavačkih kuća u zemlji, su naslovi koji se mogu nabaviti po pristupačni cenama. To su, „Armazas“, Ivane Dimić, „Srpski viteški kod“, Marka Alekića, „Teslina pošiljka“ i „Viza za nebo“, Vanje Bulića, „Kako da izlečite svoj život“ i „Moć je u vama“, Lujze Hej,  „Profesori smrti“, Dejana Lučića.

„Izloženo je oko 5.000 naslova gotovo svih renmiranih  izdavačkih kuća, koji su obezbeđeni od dva izlagača. Mi se trudimo da od Salona do Salona, a ima ih godišnje četiri, obezbedimo naslove koje Vranjanci žele da imaju u kućni bibliotekama ili daruju knjigu“, izjavila je za InfoVranjske, Gordana Dimitrijević, direktorka Narodnog univerziteta.

Ova ustanova je i organizator Salona knjiga, otvorenog na šetalištu. Ljubitelji lepe reči moćiće da po povoljnim cenama kupe knjige do 10. marta  do kada će Salon biti otvoren.

S.C

Najnovije vesti

DEBAKL ministra MALOG u Surdulici »

Siniša Mali, ministar finansija u Vladi Srbije, doživeo je klasičan debakl prilikom posete Surdulici, kada ga je u centr...
ZutoCvece