Sajt Bolnice u Vranju na - KINESKOM!

U ZC Vranje postoji mogućnost zakazivanja pregleda preko portala te ustanove.

Portal ZC Vranje nalazi se na adresi dzvranje.org, pa ko hoće pregled na recimo opštoj, onda piše dzvranje.opsta@gmail.com, za medicinu rada recimo dzvranje.mrada @ gmail.com i slično.

Lepo, i savremeno, samo, da li i funkcioniše?

Sudeći po kratkoj pretrazi po internetu, čini se da je ovo ipak naučna fantastika za lokalne majstore na globalnoj mreži.

Tako je, na primer, zvanična adresa ZC U Vranju, objavljena na portalu ministarstva zdravlja, doslovce, „zvanična internet prezentacija: www.bolnicavranje.org“.

Ali, ova stranica otvara se na - kineskom!

Neverovatno je da neko od pacijenata ZC Vranje uopšte zna kineski, kamoli da je to pretežni jezik lokalne zajednice u Vranju, ali, Vranjanci su to, snaći će se nekako, u to ne treba sumnjati.

Naravno, postoji i adresa zcvranje.org, ali ni ona ne funkcioniše, budući da lokalno zdravstvo verovatno nema dovoljno veb mastera za održavanje ovako komplikovanih sistema.

U svakom slučaju, za pohvalu je što se u vranjskom zdravstvu pokušava sa uvođenjem novih tehnologija, a svaki početak je težak, to ne treba smetnuti sa uma.

Ko što kaže stara kineska polovica...

SSB

Komentari

786ti dan blokada iznosi 281.307.120,41..ima li koga

Evo racunam,ali pregore DIGITRON,,,A BE DACKO A PARE OD BAL KUDE SU?

Bolje zakazite na Sapranacko problem,manje boli a I manje kosta.PRAVI CIRKUS

Mora I Kineski jer je Dragan Velickovic JULKA a to je kod njih u manifest pisalo da mora da se jaca odnosi sa Kinu,Banglades,Sirija,Nigerija....a nikako ZAPAD,ZAPAD JE OPASNOST ZA KOMUNIZAM I FASIZAM.

Izadje u dvoriste I ubi mi sa pistolj kera,kaze laje mnogo ,buku stvara...Ja jos ne mogu da poverujem da je moj komsija DIREKTOR bidnaja...

Velicko prica kineski a krade srpski, da zbuni narod..ne znam sto ne na bugarski..

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece