SABA BELČI još 20 miliona za saniranje četiri ulice

Grad Vranje nastavlja svoju saradnju sa preševskim „Saba Belčom“, ovoga puta poslom vrednim oko 19,6 miliona dinara, prenosi gradski sajt.

„Saba Belča“ je novi posao dobio kao pobednik javne nabavke vezane za rekonstrukciju ulica Vase Smajevića, Višegradske, Mate Jerkovića i Sime Miloševića.

Gradska komisija usvojila je ponudu broj 404- 1-55/2021-07/1, a pored “Sabe Belče” za ovaj posao javile su se i firme “5D” iz Vranja u konzorcijumu sa firmom “Devix” iz Lazarevca i “Trace” iz Niša.

Ispred Grada odgovorno lice bio je načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, a Grad je formirao komisiju koja je odlučivala o dodeli posla koju su činili Nataša Trajković, Srđan Stanković i Ljubiša Stojanović, kao članovi, i Miodrag Stošić, Suzana Jovanović i Danijela Kostov kao zamenici članova.

Prema zvaničnim navodima na gradskom sajtu, u nekakvo finale su ušli “Saba Belča” i konzorcijum oko “5D”, a komisija je donela odluku da Preševljani imaju bolju ponudu sa 19,6 miliona dinara, naspram ponude od 20,5 miliona firme iz Panevlja.

Dokument je popisao gradonačelnik Slobodan Milenković, i sada ostaje samo da se vidi da li će ove ulice i zaista biti popravljene ili nanovo napravljene, ili je ovo još jedno u nizu plaćanja izbornih aktivnosti koje izvodi SNS na račun građana.

Eto, recimo, posla za Savet za informisanje SNS-a, da se oglasi povodom, recimo, činjenice da je grad odvojio 20 miliona dinara za saniranje vodotokova, a da je na Vranjskoj reci rađeno jedan jedini dan, koliko da kamere imaju šta da snime.

Ili, da se udri po Mauricijusu, pa dokle se stigne?

SSB

Komentari

Boske preko Gonzija uzima lovu od tendera a Gonzi čuva svoju fotelju na taj način. Lopovi i megalomani

Najveca mutljavina u istoriji Vranjskog kriminala je ovo sa ovog Belcu, a on zakrpi sa pesak ulice i malo povh asfalt i napuni se i on i puni sve ostale.i sve ok.

A kad će nastavite Solunsku ulicu da asfaltirane do pola je asfaltirana

Aritonovic je u dil sa Sabu belcu.!

A Šantićeva. kad će biti konačno prosečena ulica. čekamo 60 godina. ovo nigde nema. Katastrofa i sramota.

BRAVO! DOSTA JE SVE TENDERE DOBIJALA FIRMA 5D

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece