SAŠA INSPEKTOR pušten iz pritvora

Inspektoru Saši Stoilkoviću iz sela Buštranje, kod Preševa, uhapšenom zbog sumnje da je posedovao preko 20 kilograma marihuane, ukinut je pritvor rešenjem Apelacionog suda u Nišu Kž &78/2019 od 18. decembra, a on je odmah pušten na slobodu.

Zanimljivo je da je ovom inspektoru šest puta produžavan pritvor odlukom Višeg suda u Vranju, a da je Apelacioni sud uvek ukidao ovakva rešenja.

Tek sedmim rešenjem, koje je doneo Apeelacioni sud iz Niša, Stoiljković je pusten na slobodu.

Stoiljković je inače uhapšen 9. jula 2019. godine, jer je u njegovoj kući u okolini Preševa pronađeno 20 kilograma marihuane, smeštenih u pet paketa.

Inspektoru je određen pritvor 11. jula, i on se u njemu nalazio do 18. decembra, praktično punih pet meseci.

Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je 20 ktobra 2019. godine optužnicu protiv Stoiljkovića, inače inspektora MUP-a iz Vranja, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246. stav 1. Krivičnog zakonika Srbije.

Sudski postupak protiv Stoiljkovića vodiće se u Višem sudu u Vranju u svojstvu prvostepenog suda.

SSB

Komentari

Novinar naglasava 5 meseci u pritvoru.Namucio se diler.Razlog je jednostavan sve preko 6 meseci pritvora mu donosi gubljenje posla.Neko bas dobro zalegao da se vrati na posao.Evo najiskrenije za dilera droge pa jos policajca 40 godina bez mogucnosti uslovnog otpusta po meni bi bila adekvatna kazna.

Citam ovaj komentar pa se setih jednog razgovora koji sam protiv svoje volje cula dok sam stajala sa prijateljicom na setalistu.Jedan poznati vranjski advokat (sto bi novinari iz Vranjskih napisali osim kad je rec o advokatu koga treba da reklamiraju)telefonira sutkinji (ime poznato meni posto moj brat radi u toj bransi pa su mi odlicno poznate sve) i kaze joj : Ja i ti treba da odradimo jedan dobro placeni posao.Kad cemo da se vidimo i dogovorimo o svemu?I TAKO DOGOVORI SE SUTKINJA DA SE VIDI I ODRADI"DOBRO PLACENI POSAO".Krivo mi je sto ne snimih taj razgovor za neka buduca vremena kad Srbija postane pravna drzava i kad sudije budu odgovarale na pitanje odakle im vile,vikendice,jahte,apartmani u Grckoj i luksuzni automobili a do juce vozili razdrndanog ficu.I NARAVNO KAKVI SU TI DOBRO PLACENI POSLOVI KOJE ODRADJUJU KAD SE ZNA DA ONI MOGU DA SE BAVE SAMO SUDJENJEM I NIKAKVIM DRUGIM POSLOM.dAKLE NOVINARI NIJE BILO LOSE DA NAPISETE KOJI SUDIJA JE POTPISAO OVO PUSTANJE IZ PRITVORA cisto da se zna za neka buduca vremena.Mozda su i ovde odradili neki" dobro placeni posao" i omogucili dileru droge da i dalje radi u policiji i truje nasu decu pod zastitom drzavnih organa.

Bruke

Strasno. Zivimo u zemlji gde se kriminalci pustaju na slobodu a obican narod lezi u zatvoru za nesto banalno. Sramota, sudije su najvece zlo u drzavi, svi su korumpirani!!!

Ljubi ga bata

Srpsko pravosudje jednako propast

Sale izdrzi

Najnovije vesti

Novo visoko priznaje za LIDL »

Lidl Srbija dobitnik je prestižnog sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe“, za 2021. godinu na nivou...

«Žokice» pale u taj brejku »

Ženski odbojkaški klub Vranje na startu nastavka šampionata u Prvoj ligi, u 13. kolu, poražen je na svom parketu od Smed...
ZutoCvece