Rukomet: Vranjanci startuju na Mokru Goru

Rukometni klub Vranje 1957 u nastavku prvenstvene trke u prolećnoj polusezoni na startu je domaćin ekipi Mokre Gore iz Zubinog Potoka na Kosovu i Metohiji.

Vranjanci 12. kolo Super "B" lige "Istok-Zapad" očekuju s nestrpljenjem sa željom da se revanširaju gostima iz Zubinog Potoka za neplanirani jesenji poraz, ali i ambicijama da marljivim sakupljanjem bodova izbegnu sadašnji položaj na tabeli u opasnoj zoni, poziciju na devetom mestu sa sedam bodova u ligi sa 11 timova.

Mokra Gora, međutim, nije tim za podcenjivanje, jer su rukometaši iz malog mesta na Kosovu i Metohiji na kraju jeseni zauzeli šestu poziciju sa 10 bodova i u znatno su povoljnijem položaju u odnosu na RK Vranje 1957.

Utakmica između RK Vranje 1957 i Mokre Gore odigraće se u subotu 29. februara u velikoj dvorani Sportske hale i počeće u 19 sati.

Komentari

Lepa slika, sa srećom. Na ovoj slici 5 igrača u ovoj sezoni.
Ostali većinom igraju po drugim klubovima.
Da je bilo pameti i saradnje sa GRK Mladost tačnije sa Robijem Nikolić em i Zoranom Šefom Arizanović em sada bi klub imao 3 omladinska reprezentativci Mateju, Stefana i Lazara Dodića, Mihajla Mladenović, Vladana Arizanović. Klub su napustili Miloš Kostić, Loki ostavio, Petrin sin Pera Petrović otišao u NIŠ.
GRK Mladost ima mlađe selekcije, odvijaju se treninzi u školskim salama ali se radi za razliku od RK Vranje koji ima sve uslove ali radni elan ne postoji.
Plaćaju tzv. Trenera mlađe kategorije koji nikada nije ništa radio osim što je potpisivao ugovore i tužio klub već nekoliko puta.
RK Vranje ove godine od GRK Mladost ima veći budžet nekoliko puta. Naravno treba da se plati profesionalni trener i ne mali broj igrača sa strane.
Na tabeli su drugi ali otpozadi.
Gledalaca u halu nema čak ih ni uprava kluba retko posmatra a kamoli Predsednik kluba.

Sutra jedan foto snimak za istorijat kluba ko igra za
RK VRANJE 2020 godine.

Vratite Darka on voli da bude trainer

Na Šote Predsednika, penzionera svi treneri ne valjav.
Ovaj iz Kragujevac je dobar za 100.000.

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece