Rukomet: Vranjanci favoriti u Priboju

Rukometni klub Vranje 1957 u 10. pretposlednjem kolu jesenje sezone u Super "B" ligi "Istok-Zapad" gostuje u Prboju na Limu gde će odigrati meč sa domaćim istoimenim timom.

Vranjanci su favoriti u gostima, jer su na samom kraju jeseni na petoj poziciji na tabeli sa devet bodova, dok je Priboj na 11. pretposlednjem mestu sa svega četiri osovojena boda.

Tašković, Nisić, Antić, Pavlović i ostali izabranici trenera Darka Stanojkovića su objektivno bolji i kvalitetniji tim od Priboja, pa se u ekipi vranjskih rukometaša nadaju pobedi i novim bodovima koji bi popravili položaj kluba na tabeli.

Vranjanci u meču sa Pribojcima moraju da vode računa da ne kiksnu, jer u poslednjem 12. kolu jesenje prvenstvene trke u Vranje dolazi Hajduk Veljko iz Negotina, lider na tabeli Super "B" lige "Istok-Zapad" sa 16 osvojenih bodova.

Utakmica između Priboja i Vranja 1957 na programu je u subotu 5. decembra u Hali sportova u gradu na Limu.

Komentari

Katanac je stavljen na rukomet u Vranje.
Na zadnjoj utakmici su igrali samo 2 rukometaša iz Vranja.
Bilo je u rezervi Vranjanaca ali su to deca.
Inače sa srećom u Priboj i nek da Bog da se vrate sa pobedom.

Gordana Pavlovic zeno..Prvo nauci pravopis pa onda pisi komentar..Rukomet u Vranju je umro..Koje Blace, ZItoradja..Koji su to timovi...

Pa normalno da se krijemo..Necemo valjda sa tobom da pricamo o rukometu..Koliko si ti kompetenta da govoris o tome..Klub trosi kao da igra u prvu ligu a igra sa seljackim ekipama...
Izvestac sa utakmice!

Najnovije vesti

ZutoCvece