Rukomet: Treći poraz Vranjanaca

Rukometaši Vranja 1957 u četvrtom kolu Super "B" lige "Istok-Zapad" izgubili su na svom parketu od Kuršumlije rezultatom 33:25, poluvreme 12:10.

Vranjanci nisu mogli da se suprostave gostima iz Kuršumlije koji su neprekidno bili u voćstvu, a samo je u sedmom minutu rezultat bio nerešen 3:3.

Ovo je posle četiri odigrana kola u novom šampionatu treći poraz RK Vranje 1957, što pokazuje da su ambicije rukovodstva kluba i gradske vlasti bile nerealne i daleko od objektivnih mogućnosti ekipe.

Najefikasniji u timu Vranjanaca bili su Jevtović i Bošković sa po šest pogodaka, dok je u odličnoj ekipi Kuršumlije najsnalažljiviji bio Milutinović koji je osam puta zatresao mrežu domaćeg tima.

Posle ovog kola RK Vranje 1957 nalazi se na desetoj poziciji na tabeli sa svega dva osvojena boda.

U sledećem kolu narednog vikenda RK Vranje 1957 je gost Priboja koji zauzima osmu poziciju sa istim brojem bodova kao i vranjski rukometaši.

Komentari

Ostavke podnesite.
Kako Vas nije sramota da upropaštavate i uništavate klub koji je bio ponos grada.
NESI, stručnjaku za sport stidi se pred bogom.
Nemaš pojma čoveče da vodiš sport. Uništavate zloba, zavist i sujeta. Previše si izkomplensiran jer si životno a i sportski neostvaren. Zato sport u Vranje nema rezultate.

Imali su pre neku godinu dobre ambicije. Sponzora koji je organizovao klub, davao pozamasna sredstva. Doveo im trenera reprezemtacije, tu je bio i Grobar. Publika se vratila.
Ali je Neši sa svojim rođakom Šotetom to zaustavio.
Nek daju odgovor zašto su to uradili.
Mi koji volimo i dolazimo na utakmice vidimo sve.
Ali šta možemo Neši je vlast i može mu se.

Bad nam lepo ide,zasto ostavka

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece