Rukomet: Poraz na startu od Kuršumlije

Prvo kolo Super "B" lige "Istok-Zapad" u rukometu za RK Vranje 1957 započelo je u znaku poraza u gostima, gde je ekipa Kuršumlije pobedila Vranjance rezultatom 32:27, poluvreme 11:15.

Vranjski rukometaši su bili bolji tim u prvom delu igre koje je okončano voćstvom gostiju iz Vranja, ali su u drugom poluvremenu domaći rukometaši zaigrali agresivnije i borbenije i na kraju su slavili prvu pobedu u novoj prvenstvenoj sezoni u ovom rangu takmičenja u srpskom rukometu.

RK Vranje 1957 na osnovu starta u novom šampionatu, nema dovoljan broj kvalitetnih rukometaša, mladi još nisu sazreli za napore u prvenstvenim utakmicama, pa rukometna javnost grada sa zebnjom očekuje nastavak ligaškog nadmetanja.

Već u drugom kolu šampionata Super "B" lige "Istok-Zapad" Vranjance očekuje novo iskušenje, meč sa Zlatarom u Novoj Varoši, ekipom koja je na startu poražena u Zubinom Potoku od domaće Mokre Gore, pa će u duelu s rukometašima Vranja 1957 pokušati da se rehabilituje za neuspeh u prvom kolu.

Komentari

Gde su nam vranjska deca:
Milenković-Vojvodina
Petrović - Železničar
Arizanović-Železničar
Dodić-Metaloplastika
Mladenović-Metalurg
Braća Dodić-Metalurg
Tasković - Strumica
Arsić-Francuska
Aleksić i Kostić ostavili rukomet

Neki ostavili rukomet jer upisali fakultet, drugi otisli jer su uslovi ,pre svega, finansijsji bolji tamo gde su, treci jer ne zele da im deca igraju u Vranju. Vise se rukomet ne igra iz ljubavi prema gradu ili nekom od sponzora ! Nisu ni deca vise blesava !

Neko pređe u Komrad.

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece