Rukomet: Drugi poraz Vranjanaca

Rukometni klub Vranje 1957 u drugom kolu Super «B» lige «Istok-Zapad» izgubio je utakmicu od Zlatara u Novoj Varoši rezultatom 30:26, poluvreme 13:15.

Vranjanci su kao i u prvom kolu novog šampionata prvo poluvreme rešili u svoju korist sa dva gola razlike, ali u nastavku nisu izdržali napade domaće ekipe i doživeli su drugi poraz u novoj sezoni.

Rukometaši Vranja 1957 već u dva susreta igraju bolje u prvom delu igre, a u nastavku im pada koncentracija, a i nisu dovoljno spremni na fizičkom planu, pa gube mečeve i bodove u finišu.

Posle ovog kola, Vranje 1957 na tabeli Super «B» lige «Istok-Zapad» zauzima desetu poziciju od 12 klubova bez osvojenih bodova.

U trećem kolu narednog vikenda, vranjski rukometaši igraju na svom parketu protiv ekipe Jagodine koja je takođe slabo startovala u novom šampionatu i bez osvojenih bodova nalazi se na pretposlednjem, 11. mestu na tabeli.

NIV

Komentari

Sve je jasno. Rukomet je bio sport broj 1.
Bio je ponos grada a sada su ga treneri i ljudi koji kobajagi vode klub doterali do najniže grane.
Koliko vidimo u klub su par momaka iz Vranja sa dosta nižim kvalitetom znanja rukometa.
Treneri su pa tek posebna priča nedostojni RK Vranje.
Niko se izgleda ne stidi dokle je klub doveden, nemate sram.
Stidite se jedino Vam je važno da podelite na kraj meseca plati u a poraz za porazom.
Dovodite igrače sa strane, plaćate stanove, hranu, ugovore.

Najnovije vesti

Niče novi parkić BEZ ZELENILA »

Nedavno uništen parkić ispred Doma zdravlja u Vranju polako poprima i svoj novi oblik. Kako su zabeležele Info Vranjske,...
ZutoCvece