RHMZ: Ledeni dani na jugu trajaće do srede

Republički hidrometeorološki zavod Srbije prognozirao je trajanje ledenih dana na jugu Srbije do srede 20. januara sa jutarnjim temperaturama vazduha do 10 stepeni u minusu i dnevnim do nula stepeni.

U Vranju je u subotu 16. januara u jutarnjim satima zabeležena temperatura od pet stepeni u minusu, dok dnevna neće prelaziti minus dva stepena, pa je Vranje među najhladnijim gradovima u Srbiji, odmah iza Sjenice sa minusom od 10 stepeni i Požege sa šest stepeni ispod nule.

RHMZ prognozira za Vranje jutarnje temperature u nedelju 17. januara od minus osam stepeni, dok dnevne neće prelaziti četiri stepena ispod nule.

Ponedeljak 18. januara i utorak 19. januara biće najhladniji dani ove zime u Vranju sa minus 10 stepeni u jutarnjim satima, dok dnvene neće biti više od tri stepena ispod nule.

Sreda 20. januar će biti poslednji pravi ledeni dan u Vranju, kada će jutarnja temperatura iznositi minus osam stepeni, a dnevna ići do nule.

Vreme u narednih pet dana će biti delimično oblačno i sa više vedrine i povremenim slabim snežnim padavinama.

NIV

Najnovije vesti

A od policije – televizor »

Kako javljaju čitaoci sa lica mesta, i to potkrepljuju fotografjama, kad si policija u Vranju bukvalno možeš – sve.Ulica...
ZutoCvece