Republički Krizni štab TAJNO ZASEDA u Vranju?

U Vranju će u četvrtak u 17:30 za sada na nepoznatoj lokaciji, biti održana sednica centralnog državnog Krizog štaba, koja nigde nije zvanično najavljena.

Malo je onih upoznatih sa ovom situacijom, ali je izvesno da je u Vranje već stigao član Republičkog kriznog štaba Branislav Tiodorović, a spekuliše se da se popodne dolazi i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Obe posete su “nezvaniče”, tako da do ovog trenutka nije saopštena svrha posete, kao ni eventualne smernice oko daljeg postupanja u borbi protiv korona virusa.

Zvanični podaci o broju zaraženih korona virusom u Vranju su još uvek enigma.

Info Vranjske saznaju da je u poslednja dva dana obavljeno najobimnije istraživanje do sada, te da je registrovano ukupno 50 novobolelih u okrugu.

Od tog broja 48 je iz Vranja i po jedna osoba iz Bujanovca i Surdulice.

Na testiranje su iz Vranja u četvrtak ujutru poslata još 82 brisa, a u vranjskim Kovid bolnicama trenutno je 117 pacijenata.

SSB

Komentari

Kakav veliki minus za goveda iz vranjskih . Eeej pa kako oni da neznaju gde je zakazano

Znaku, oni rade objektivno svoj posao, ima među vašima onih koji nagovestavaju sta ce se desiti. Eto. Demantuj da nisu bili.

Sto ne rekoste da je Darija na stab, bilo bi vise ljudi bego ka dolazi Vucko

Stigla Darija

Dzaba tajno..korona je javna!

Bojane sto napravi od sebe govedo

Pa kude oces da zasedav da bude javno be Babacko,kod tebe li dom da dodjev.sve ti nesto fali,nesi aran ic

Ako je MICE dunuo neku ljutu odmah je sve dezifikovao. Ima čovek decenijsko iskustvo sa alkoholnu dezinfekciju i nekontrolisano dranje.

Najnovije vesti

ZutoCvece