Remi Surduličana i Vranjanaca u poslednjoj proveri

Surdulički Radnik i vranjski Dinamo, u prijateljskom susretu u Vladičinom Hanu, u poslednjoj proveri pred start prolećnog dela šampionata u Super ligi, igrali su nerešeno 1:1 (1:0).

U zanimljivom i dinamičnom meču dva superligaša iz Pčinjskog okruga, ali bez tenzija koje su «krasile» ranije kontrolne utakmice ovih klubova, Surduličani su došli u voćstvo golom Stefana Nikolića u 24. minutu, a izjednačio je Mlađan Stevanović u 52. i time postavio konačan rezultat.

Pred više od 300 ljubitelja fudbala uglavnom iz Vranja i Surdulice, Radnik je imao veći posed lopte i više napadao, stvorivši nekoliko izglednih prilika, ali je i Dinamo uspešno parirao Surduličanima i zapretio golmanu Vasiljeviću, ali su mreže reprezentativca iz Radnika i čuvara mreže Dinama Lakića mirovale.

Treneri Radnika i Dinama, Milan Milanović i Dragan Antić, isprobali su po 20 fudbalera na koje računaju za standardnu jedanaestoricu za nastavak prvenstva, 16. i 17. februara, kada Surduličani gostuju u Novom Sadu domaćem Proleteru,a Vranjanci dočekuju subotički Spartak na gradskom stadionu u Surdulici.

Najnovije vesti

MITING ISPRAZNIO Gradsku upravu »

Po praznim hodnicima na svim spratovima, u vremenu od 9,30 do 10,30 sati i od 11,30 do 12,30, bilo je par građana sa svo...
ZutoCvece