RECKO: Vranje NA NOGAMA čeka Zvezdu

Vranje je na nogama, dolazi Zvezda po prvi put, uspeli smo da je dovedemo u Vranje, i očekujemo spektakl, rekao je pred kup utakmicu, najvažniju u istoriji Dinama, trener ovog kluba Dragan Antić Recko za „Sportski žurnal“.

Antić je potencirao «da i Dinamo i Vranje imaju iskustva sa mečevima visokog rizika».

- Na susretima sa Metalcem i Novim Pazarom na tribinama je bilo po 5.000 ljudi, znamo kako sve to treba organizovati kada su u pitanju mečevi visokog rizika, što su pokazale dve pomenute utakmice kada nije bilo nikakvih problema - rekao je Antić.

Po rečima prvog čoveka Dinama, vranjski superligaš je iskoristio pauzu u prvenstvu da odigra prijateljski meč sa ekipom „Đorče Petrov“ iz Skoplja u glavnom gradu Makedonije, koji je okončan nerešenim rezultatom 1:1.

Kup susret Dinma i Crvene zvezde zakazan je za sredu u 14 sati na stadionu «Jumka», a prodaja ulaznica počela je u ponedeljak 15. oktobra.

Komentari

Recko od građane Vranja pravi budale. To je isto kao naš vođa i veliki vožd. E moj narode vranjski "leba i igara". Lepo on namesti rez.rultate a vi se ložite na peti sastav Crvene Zvezde. Lepo Recku, lepo naprednjacima. mla reklamica a prolaze Vam grede. Eh pusto Vranjso

Bravo turcine smesan si bre Vise gde ti je Ono sve ti znas nemoze da se igra u vr epa Igra se somino jedna idemo dinamo vranje crknite dusmani;)

Pa dalje od Vranje ne idete Alekso. To vam je domen maksimalno Jelasnica. Kako znam i sendvice dobijate.

Osman sta god da je najavio kontra se desilo :D
Ne mogu se setim ali krenulo je od ispadamo iz pls pa necemo da udjemo jer smo prodali mesto pa necemo mi bod da uzmemo pa necemo u vranje da igramo hahahahah covek nije normalan 100%

Najnovije vesti

ZutoCvece