Recko: Pokorićemo Dobanovce

- Dinamo u Dobanovcima protiv domaće Budućnosti ide na pobedu, jer je naš rival kandidat za ispadanje iz Prve lige, mada se pojačao u zimskom prelaznom roku -, optimista je Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša, pred susret 25. kola šampionata u Dobanovcima sa domaćim timom Budućnosti.

Antić ne dovodi u pitanje tri boda u meču sa Sremcima.

- Uzećemo prve bodove u drugom delu sezone, jer ako izgubimo od Budućnosti, odmah treba da dignemo ruke od kluba. Ipak, nadam se da se to neće desiti i da ćemo se vratiti u Vranje sa tri boda -, ističe Antić.

Strateg Dinama ima problem sa golmanom.

- Popović se povredio protiv Kolubare i zameniće ga mladi Cvetković, ali bez obzira na ovaj hendikep verujem u moje momke -, istakao je Antić.

Trener Dinama najavljuje ofanzivnu igru u Dobanovcima.

- Najviše volim sistem 3 4 3, ali nemam odgovarajuće igrače za to, zato ću igrati sa dva špica, naravno, sa Dimitrovim od kojeg očekujemo golove -, objasnio je Antić.

Fudbaleri kapiten Mlađan Stevanović i napadač Željko Dimitrov obećali su navijačima pobedu u Dobanovcima, ističući sjajnu atmosferu u ekipi koju nije poremetio ni nesrećni poraz u Vranju od Kolubare iz Lazarevca.

Dinamo je na tabeli prve lige na destoj poziciji sa 31 osvojenim bodom, dok su Sremci na poslednjem, šesnaestom mestu sa 16 bodova.

Fudbaleri Dinama igraju prvenstveni meč sa ekipom Budućnosti u Dobanovcima u nedelju 8. marta sa početkom u 14 sati.

Dinamo organizuje putovanje navijača na meč u Dobanovcima, pa je klub obezbedio autobus za ljubitelje fudbala iz Vranja.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece