Recko: Pobediću i ovo zlo

Zgaziće Recko i ovo zlo, sad sam kao nov i kako čujem za dva dana je novi test, pa se nadam brzom otpustu, poručio je u izjavi za Sportski žurnal Dragan Antić, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, koji se nalazi na lečenju niškoj kovid bolnici nakon što je otkriveno da je pozitivan na virus koronu.

Trener Dinama se od ponedeljka 26. maja oseća mnogo bolje.

- Jedem normalno, nemam temperaturu već dva dana, a i ostali rezultati, krv, urin, pluća, sve je to fenomenalno - navodi Antić.

Šef struke Dinama kaže «da je duže sumnjao na virus»!

- Desetak dana me mučila temperatura, bio sam bez apetita, a u petak je stigao rezultat testa, bio sam pozitivan i već sam tri dana u Nišu. Ko bi znao gde sam «zaradio» koronu, bio sam oprezan gotovo tri meseca - ističe Antić.

Strateg Dinama neće moći da bude na meču 27. kola nastavka šampionata u Prvoj ligi u subotu 30. maja, kada je Dinamo gost Novom Pazaru.

- Na klupi će biti Radmilo Raca Jovanović, a ja ću voditi ekipu telefonski, uz video poziv, naravno, ako bude trebalo - saopštava Dragan Antić Recko.

NIV

Komentari

To zlo i treba da pobedis ali ono drugo koje je sa tvojim prostaklukom u tebi to tesko da pobedis.

Ako si duze sumnjao na virus i imao desetak dana temperaturu, da li si bio u samoizolaciji? Ako nisi, sta cemo sada? Kada si se javio lekaru?

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece