Recko ostaje PREDSEDNIK DINAMA

Dragan Antić Recko, koji je preuzeo Radnički iz Niša kao šef stručnog štaba, nagovestio je za prestoničke medije da ostaje predsednik FK Dinamo, gde je do utorka bio i trener prvog tima.

Recko je najavio «da zacrtani ciljevi Dinama ostaju na snazi i posle odlaska na Čair».

- Smatram da tu nema sukoba interesa. Planovi sa Dinamom su i dalje aktuelni, a to je plasman u Super ligu Srbije - rekao je Antić.

Dragan Antić Recko biće u utorak 20. marta promovisan javnosti i medijima kao novi strateg niškog Radničkog, a u sredu 21. marta vodi prvi tim na šestodnevne pripreme u Makedoniju, koristeći pauzu u prolećnom delu prvenstva Super lige.

S. Kostić

Komentari

Kog Dinama? Ovog sto su ga posle 75 godina ugasili Nesi, Davor i Anta. Eksperti za sve, ali za unistavanje svega. Ostavke bre bagro nesposobna i nepismena. Samo ima pare za sestre, pobratimke, svalerke. Ma goli otok je za vas.

Čist primer sukoba interesa. Možda za navijače ne, ali za fudbalski savez ,,da,,

Sukob interesa u startu. Kao što sam ranije komentarisao ovde se sprema poligon za nameštanje utakmica tipa kladionica 1u 1 ili 2 u 1. stvarno ako si antiću otišao iz kluba, korekno je podneti ostavku. Đentlamenski. svo vreme pljuješ po tvoje naprednjake, čelnike grada a ovde si ostao sitna duša da ostaneš i dalje Predsednik kluba. Kao što rekoh cirkuzijada se nastavlja. Dragan Antić zvani recko nikada nije imao obraza da korekno sve odradi. Ili si ovde ili nisi. Otišao si kod Tončeva (mlađeg), znaš nastaje triologija Dinamo, Radnik i Radnicki Niš. Ovo se vidi sa neba. Bruka

kad budemo usli u super ligu mora da da ostavku...do tad nije sukob interesa

Fudbal je lep sport Ali sve zakulisane radnje koje se rade udaljavaju ga od cistog sports.Nazalost mnogi manipulator I Koji nemaju ni elementarnu skolu se bogate I vrsljaju prevarams I namestanjima I to nije fudbal to je lopovluk I dekretom zabraniti.

Ovo samo u zemlji Srbiji moze sacuvaj boze
pa jos neki klub mu dajte pa onda da pravi kombinacije kako hoce i koliko hoce
nigde i svetu ne moze jedan isti da bude i trener i predsednik klubba

Mance, koji Nesi, Davor, Anta? Samo Nesi!!! I onaj gradinacelnik koji mu sve dozvoljava! A, i Recko je kriv, jer kad je prosle godine dobio i vise nego sto treba, zbog toga je Nesi dobio katastrofalan izvestaj Drzavne revizije. Njemu i gradonacelniku treba staviti lisice zbog toga!

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus