Recko: Mogu da me kazne, ali ne i da me nateraju da ćutim

Dragan Antić Recko, trener vranjskog superligaša Dinama, kažnjen je od strane disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije sa dva meča van klupe svog tima zbog isključenja na utakmici sa ekipom Čukaričkog u Beogradu.

Antić zbog ranije kazne od jednog meča nije mogao da bude na klupi na Kup utakmici sa Crvenom zvezdom u Vranju, a sada će morati da svoje igrače prati sa tribina protiv Vojvodine u Novom Sadu u 13. kolu Super lige u subotu 27. oktobra, kao i protiv ekipe Proletera u Surdulici 4. novembra.

Antić je u Sportskom žurnalu u negativnom kontekstu komentarisao suđenje na utakmici Dinamo – Bačka i tom prilikom se osvrnuo na seriju kazni koje mora da odradi zbog svog temperamenta, ali i opravdane kritike na račun sudija i ljudi koji delegiraju arbitre za prvenstvene mečeve Dinama.

- Mogu da me kazne, ali ne mogu da mi zabrane da govorim istinu, jer ko može da razume da su nam u Surdulici protiv Bačke Palanke sudile sudije iz Novog Sada, Vršca i Bačke Palanke, to je sramota i bruka-, rekao je ogorčeni Antić.

Najnovije vesti

Sajam Zaposljavanja