RAZVALJUJ: Iza rušenja kafića na Besnoj kobili stoji BULATOVIĆ

Iza rušenja kafića u blizini Planinarskog doma na Besnoj Kobili stoji poslanik Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju, saznaju «naknadno» InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

Tako, inicijalna vest da je za ovo bahaćenje odgovoran lično banjski šef Dragan Sentić pokazala se kao pogrešna.

- Bulatović je naložio načelniku Odeljenja za inspekcijske poslove Bobanu Antanasijeviću da kafić mora biti srušen, bez obzira što niko ne spori da je bespravno izgrađen, ali koji nikome nije smetao - objašnjava «genezu» rušenja kafića sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «Bulatović je reagovao kada je beogradska firma «Millenium team» pokazao interesovanje za Planinarski dom na Besnoj Kobili».

- Bulatoviću je predočeno da Beograđanima smeta kafić, pa je poslanik odmah upotrebio načelnika inspekcije da «reši stvar». Kafić je srušen, pa je ostalo da «Millenium team» kupi Planinarski dom - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Podsetimo, od osnivanja portala 2017. godine ni Bulatović, ni SNS, ni Gradska uprava ne daju izjave za Info Vranjske.

Izvor portala na kraju zaključuje da se sve desilo po onoj krilatici «kraj će kaže».

- «Millenium team» je odustao od kupovine Planinarskog doma, ali su na mestu kafića ostale ruševine, sve u višegodišnjem maniru Bulatovića i SNS - konstatuje sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, početkom juna ove godine, na osnovu rešenja Građevinske inspekcije, srušen je kafić na Besnoj Kobili koji je pripadao Planinarskom domu na ovoj planini.

S. Kostić

Komentari

Tolika bahatos uzima maha. Uvek je bahatos pojedinaca košatala glave zajednice naprednjaka ili oš bolje kada tada dolazi se po naplatu. Rušenje kao rušenje mora biti sprovedeno po proceduralnim radnjama ali ne mora biti pod pristiskom Narodnog poslanika i lokalnog funkcionera koji je nama poznat kao Milogorac, uzurpatior školskog dvorišta i čije dete ide bezpravno na eskurziju. To se radi o čoveku bez trunke morala, obraza i dalje je samo davanje znacaju ovom čoveku. Neka ista inspekcija sprovede rušenja po Rešenjima u gradu, da pojeine partiske "magnate" kazni jer su i oni deo ovog društva

Kad rusite Nesu vulkanizera
i Nesu komerc ???
Oba su gradili na drzavnom zemljistu
Javno ste se hvalili kako cete ih srusiti ???
Sta bi dečurlijo opstinska ???
Pojesce Vas zloba kolko ste zeljni samo pakost nekome da nanesete.
Nigde se svoj narod ne terorise kao u nasem gradu.
Nece vam Bog dati nikad dobro budite svesni toga vlastodrsci.
Narod kune i u Boga gleda...

Koliko vidim ovaj milenijum tim sve kupuje za bam badava. Srusise hotel kupi hotel železničar STACIONAR, bazene preko reke i to je to. I tako će da pokupuju sve po Srbiju čekaju državne pare da naprave nešto od toga. Jer boze moj to je kupio Vučić i njegov brat. Pa mogu da rade šta hoce.

Kakvo kupovanje sve za dz

Samo jos da napisete ko je bio vlasnik tog famoznog kafica, jer ako ste vec nezavisni kao sto tvrdite, dajte onda narodu potpunu informaciju.

Sto nije pocistio onu rusevinu koju je napravio. Nego tako ostavili. Ruglo da narod gleda.

Najnovije vesti

ZutoCvece