Razrešena sudija Marija JANIĆIJEVIĆ

Marija Janićijević, sudija vranjskog Osnovnog suda, razrešena je sudijske funkcije nakon drugostepene odluke Visokog saveta sudstva, prenosi vom.rs.

Prema ovoj informaciji, odluka o razrešenju doneta je na sednici VSS 27. avgusta, a potvrđena je VOM -u u vranjskom sudu.

Janićijevića je razrešena zbog „nepoštovanja kodeksa ponašanja sudije”, te se sada čeka da odluka bude objavljena u Službenom glasniku.

Skandal vezan za ovu sudiju, koji je prošle godine potresao Vranje, započeo je kada su u novinama objavlјene obnažene fotografije ove mlade sudije.

Potom su se u medijima nizali detalji iz privatnog života sudije koje su pratile brojne lascivne fotografije.

Inače, Janićijevićeva je sudijske funkcije razrešena, prvostepenom presudom, još aprila 2019. godine.

SSB

Komentari

Nije samo ona

Ko je još?

Neka se nastavi niz... Neka se spremi, neka se spremi....

najmanji greh ove žene je što je bila gola ljubavnica, ona je bila najkorumpiraniji, najpristrasniji i najbahatiji sudija vranjskog suda, i stalno je pratila priča kako joj niko ne može ništa jer ima jaka ledja. Izgleda da niko nije nedodrjiv. Pa da sam na mestu uvaženog predsednika suda i njegovih nesposobnih sudija posle ovoga dobro bi se zapitala kako ću da sudim i presudim

Ne lupaj Mara je veliki lik sada jbg zar nesme da se slika na moru.Kakva glupost strašno.Pozdrav za Meriju.

LEPA CURA ALI SE MALO ZAIGRALA S NAMA(KOJIMA JE SUDILA),PA JE NEKO IZDAO.STA CE BITI SA NJENIM PRESUDAMA?

Sada da se preispitaju “motivi” lokalnih funkcionera SNS-a koji su ovu moralnu i sudijsku gromadu predlagali za Viši Sud? Ajde, Bulatović,Goran Nikolić i Stojan Ilić da se dogovore koji će sam da podnese ostavku ili će sačekaju da budu smenjeni svi zajedno?! Popiće AV 3 u 1:))

Bas mi zao ove striptizete, nema vise ko da je stiti, svsleri pomrli, predsednica nekadasnja Janjicka takodje i doso joj kraj. I policajac Karavelic je ostavio na vreme i sad ce u advokate.

Maco a pdv platili na 6000eu iz S .more?Ovi iz miliciju kazu 16'67%,bolje oni da ti izracunaju.Tugo,tugo kakva vlast?????

Питам се да ли судија женског пола сме да иде на плажу? И да је неко сними у костиму? Па чак и да је снимљена потпуно нага то је урађено за приватне сврхе а не за јавно публиковање, крив је онај који је без одобрења објавио такве фотографије а нисмо чули да је кажњен.

kakva bre advokatura?! Koja advokatska komora će da je primi posle ovoga!!! Ova neka pakuje kofer i u Preševo u striptiz bar, ako je i oni prime

Једино могу да поздравим одлуку великог судства и напон разрешење једне судије која је погазила достојанство једне професије, суда и града.
Никада се у историји суда није неко овако банално и вулгарно и непримерено понашао као ова на жалост,,судија" Марија.
Шта очекивати од њених пресуда?
Најгори ти суде!

Steta, ovakvu sudiju da razresite, ovo je raj za oci

JADNO JE PRABOSUDJE KADA SUDIJE ODREDJUJE STOJAN ILIC NAJVECI PREVARANT MEDJU ADVOKATIMA VRANJA COVEK KOME TREBA ODUZETI LICENCU ADVOKATA. NAJURITI ZENU KOJA SE U SVOJE SLOBODNO VREME SLIKA U KUPACEM NA MORU KE FRAPANTNO. STO NE POKRENU POSTUPAK I IZBACE ONU IZ HANA KOJA U RADNO VREME OD SUDNICE PRAVI KAFANU I MESA KUKOVIMA PA ZURKA KRUZI INTERNETOM

Mnogo te kaznila sudija baticoooo!

Najnovije vesti

ZutoCvece