Raspisana NABAVKA za stadion, GODINU DANA posle početka radova!

Grad Vranje raspisao je 14 maja javnu nabavku broj 30/2018 za rekonstrukciju i adaptaciju gradskog stadiona u Vranju.

Ništa to ne bi bilo neobično da je ova nabavka nije raspisana tačno godinu dana (!) nakon početka radova na stadionu (!), i tačno pola godine od časa kada su radovi već trebalo da budu završeni (!).

Radovi na stadionu su svečano počeli , a u prisustvu zamenika Nenada Antića i većnika Nenada Đorđevića Nešija, 20. juna 2017. godine, i morali su da budu završeni do nove godine.

A sad ponovo počinju, jer tad neko nije znao ni da ih počne, a kamoli završi!

U ovoj javnoj nabavci, u kojoj se nigde ne pominje kolika bi cena mogla biti, za koje radove i slično, navodi se samo da Grad očekuje da ti neki tajni radovi budu gotovi u roku od 90 dana.

Gradonačelnik Slobodan Milenković, koji inače radi neki tajan posao čim ni o čemu ne govori za medije, ne samo za Info Vranjske, obećao je da će stadion, koji je trebao da bude gotov za novu 2017. godinu, biti gotov za novu 2018. godinu.

Da li je to moguće?

Poslednji rok za podnošenje prijava po ovoj javnoj nabavci je 11. jun.

Iza toga dolaze vremenski rokovi - 25 dana da se po prijavama odluči, 30 dana da se neko žali na odluku, 25 dana do potpisivanja ugovora...

Sve u svemu, ako sve bude teklo glatko, ugovor neće biti potpisan pre 1. oktobra!

Odatle bi budući izvođač radova dobio 90 dana, dakle do kraja januara, a rok je, i to drugi rok koje su vlasti same sebi dale, je 31. decembar.

Dakle, ovo u startu neće funkcionisati, na stranu laž SNS-a da se na stadionu nešto radi i da se time treba dičiti u javnim saopštenjima stranke.

Ko, dakle, ovde laže i vara, obmanjuje javnost, krije svoju nesposobnost i zamazuje oči građanima da se ne vidi koliko je nesposoban, a alav?

I to će se brzo saznati, imenom i prezimenom, tu sumnje nema, a za sada se samo može reći da je ovaj posao krajnje sumnjiv, i to ne zbog sumnji na kriminal, jednu uobičajenu pojavu na lokalu, nego zbog očigledne nespoobnosti onih koji imaju sve, osim znanja da to sve i sprovedu u praksi.

Podsetimo, sredstava iz IPA programa, oko 300.000 evra, Vranje je dobilo za projekt izgradnje stadiona ovde i u bugarskoj Montani.

Para, dakle, ima, ili ih može biti, ima i stadiona, ima svega, samo nema kvaliteta koji bi to sve spojio u jedan rezultat - 2,2 hektra upotrebljive travnate površine.

Pa zar je i to mnogo?

SSB

Komentari

Ma ima vreme ko pozoriste jedno deset godina

Tatino mutavo, jadno ono samo povik po njega. Ce si bidne, ako ne ovuj, onda sledecu godinu. Taman dok komisija zavrsi sa delenje pare i Recko uvede Dinamo u Evropu. Donjovranjci ima da aplaudirav i da se tepav ko pravi navijaci.

Koji je rok zavrsetka!!sramota za rukovodstvo

Ma koji gradonačelnik, on je pokvareni lopov i kradonačelnik, jedino zbog čega je seo u fotelju je da obezbedi sebe i da zaposli rodbinu što više u javne ustanove. Smena pod hitno ili uradi nešto pametno u svom životu i podnesi ostavku ,Slobodan Milenković nije sposoban da vodi ovaj grad.

Gonzi krenu nesto da radi al brzo vide da nema vajda od toga i da je bolje da si cuti i drpa. Tako da SNS i vlast na lokalu izgleda kao rastimovani orkestar . Svako vuce i drpa na svoju stranu a sve to iz dzepa ljudi koji placaju porez. Da Bog da Gonzi tvoji deca zive u Vranje i unuci. Kupujes stanovin po Beograd da ih izvlacis a ovde ostavljas haos. Nece bato lopovluk se na deca vraca. Samo kradite.

Ne liči li vam ovaj Gonzi možda na MISTER BINA u svakom pogledu?!Original.

Sta rade strucnjaci u KLER, cime se bave dve godine pomocnik gradonacelnika Slavoljub i veliki gradski vecnik za sport??? Oni su zaduzeni za ovaj projekat, zalosno je i smesno koliko oni nista ne znaju. Bave se nekim smesnim i perifernim stvarima i prave od neke jednodnevne organizacije kakve su se odrzavale posle 1945 god.kao da su uradili cudo za grad. Jadni su i smesni, njihovo ne znanje i nesposobnost nema granice. Svaki dan sa njima je promasaj i unistavanje i onog malog sto imamo u ovom gradu.

Ja ipak mislim da bi dobro dosao jedan strajk svih atleticara,fudbalera i rekreativaca kojima je vec godinu dana uskracena mogucnost bavljenja sportom i zivljene zdravim zivotm! Ne znam zbog cega se i do sada cutalo... Surudlica ima dva stadiona, Han ima, Bujaovac ima tartan podlogom ceo stadion oblozen,a sta ima Vranje? I ono malo sto smo imali,sada nam je uskraceno. Na tom stadionu su dolazili i sportisti i rekreativci, i.zdravi i bolesni... prepun je bio tokom celog leta... Gde su sada svi ti ljudi??? Neki gutaju dim trceci do motela,a mnogi su vec i odustali od zdravog zivota. Pa da li je normalno da cemo biti ovakve flegme i miriti se sa sudbinom da i ovog leta nece biti uslova za trcanje??? Vranjaci,roditelji fudbalera probudite se i bortite se za bolje uslove za sebe i svoju decu!!!

Ovamo u Vranje, da se organizuje tribina,medija pres centar, da se pozovu novinari, sportski radnici, roditelji i odgovorni gradski vecnik Nesi, Nenad Djordjevic i ekipa i daju odgovor na pitanje sta je sa gradskim stadionom?

Najnovije vesti

ZutoCvece