RAPORT IZ „VUKA“ I „ŠESTE“ ŠKOLE: Hladno, ne i nepodnošljivo

Dušan Stevanović, direktor OŠ Vuk Karadžić u Vranju, izjavio je da uprava te škole prvog dana nakon okončanja raspusta čini sve da deci obezbedi zadovoljavajuće uslove za nastavu.

- Škola se greje, radijatori su optimalno topli.

Temperatura je takva kakva jeste, škola je građena tako kako jeste.

Najhladnije u „Vuku“ i „Dositeju“

Jeste malo hladnije, ali smo učinili sve da deci obezbedimo uslove za nastavu – rekao je Stevanović u izjavi za portal Vranjskih.

Dragan Antić, direktor OŠ Branko Radičević, izjavio je da je u toj školi od jutros, kada je počela nastava, „hladno, ali ne i nepodnošljivo“.

- Temperatura varira od 10 do 15 stepeni celzijusa, ali su svi u školi maksimalno angažovani da stvorimo normalne uslove za rad - izjavio je Antić za portal Vranjskih.

On je dodao da je ova ustanova juče dobila količinu uglja dovoljnu za naredni period.

Na današnjoj redovnoj sednici Štaba za vanredne situacije Ivica Tašković, načelnik Komunalne policije, izjavio je da su trenutno tri najhladnije vranjske škole Vuk Karadžić, Branko Radičević i Dositej Obradović.

 

Komentari

Ma sta te briga za decu, skola je kriva, bitno da si ti napravio parking od nekoliko milionciki, finansirao Antic deca mu u skolu, a zna kako si osvetoljubiv. A gde potrosi milionce na publikaciju, stampa 600.000 dinara u Plutos, a prelom 170.000, kao da su prelamali Memorandum SANU. Pa i to malo nego da izvuces pare organizova promocije diljem lepe nase, cak do Karavukovo i Kumanovo. Golemi ste pisci ti i Marina, ali za pare, nista dzabe. A proslave dana skole, po mesec dana, nekoliko miliona da se gosti zasite, pa to malo pa jos i u djacku kuhinju. A skola takva kakva je, koliko si pojeo i popio, mogo si Harvard da napravis.

Najnovije vesti

ZutoCvece