Radnik spremno u nastavak sezone

Radnik dočekuje iskusnu i neugodnu ekipu Napretka koja je u zaletu i zna da iznenadi, ali izvukli smo pouke iz prethodnog perioda i daleko spremnji ćemo dočekati Kruševljane, obećao je u izjavi za Sportski žurnal Nenad Vanić, šef stručnog štaba surduličkog superligaša.

Trener Vanić zna da ga u narednim kolima Super lige čeka težak posao.

- U susretu sa Kruševljanima, kao i na svakoj utakmici, težićemo osvajanju bodova. Znam da neće biti lako, ali zacrtano bi mogli da ostvarimo ako svako od igrača i stručnog štaba pruži maksimum i najbolje što može - ubeđen je strateg Surduličana.

Vanić je oprezan kada u nastavku prvenstva nakon dvonedeljne pauze procenjuje kvalitet pridošlica koji su pristupili Radniku u finišu prelaznog roka.

- Momci su nedavno došli, otud ne bih mogao najpreciznije da pričam o njihovim trenutnim vrednostima. Jedno je sigurno, kvalitet i iskustvo imaju da iznesu teret takmičenja i izbalansiraju ekipu koja je dobila ono što joj je nedostajalo, pa očekujem da od utakmice s Napretkom krenemo s dobrim igrama i pozitivnim rezultatima - zaključio je Nenad Vanić.

Podsećamo, Nenad Vanić je imenovan za trenera Radnika 22. avgusta i već tri nedelje radi sa fudbalerima ovog superligaškog kluba.

S. K.

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus