Radnik hrabro na JUŽNOSRPSKI DERBI

Pred susret 24. kola Super lige sa Radničkim u Nišu, u Surdulici je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili trener Radnika Milan Milanović i reprezentativni golman Nikola Vasiljević.

- Jesenas smo u Surdulici izgubili sa 2:1, bodovi su otišli u Niš, ali se iskreno nadam da smo od te utakmice ostvarili napredak. Možemo da se nadamo da ćemo se uspešno suprostaviti odličnim Nišlijama. Igrači su spremni da pruže maksimum, pa verujemo u dobar rezultat - poručio je strateg surduličkog superligaša Milan Milanović.

Pouzdani čuvar mreže Surduličana Nikola Vasiljević očekuje da Radnik ponovi igru protiv Crvene zvezde u prošlom kolu u Surdulici.

- Očekuje nas teška utakmica u Nišu, domaćin je iskusna i organizovana ekipa koja je u seriji dobrih rezultata i već duže drugoplasirana na tabeli. Moramo maksimalno koncentrisani da uđemo u ovaj meč i odigramo kao protiv Zvezde, jer samo tako se možemo u Surdulicu vratiti neporaženi - ocenio je Vasiljević.

Trener Milanović za susret na Čairu može da računa na sve igrače, osim na Zorana Danoskog koji se povredio na utakmici u prošlom kolu.

Meč između Radničkog i Radnika na Čairu igra se u subotu 2. marta i počinje u 15 sati.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece