Radnik debituje na svom terenu

Trener surduličkog Radnika Slaviša Božičić ocenio je da će njegov tima imati biti bolji u drugom kolu Super lige Srbije u odnosu na start prvenstva.

- Protiv Spartaka dodaćemo kvalitet više u odnosu na susret sa lučanskom Mladošću i nadam se zabeležiti važnu pobedu pred svojim navijačima - rekao je Božičić.

Strateg Radnika osvrnuo se još jednom na meč prvog kola sa ekipom lučanske Mladosti u Užicu koju je surdulički superligaš izgubio sa 1:2.

- Igrali smo protiv Mladosti onako kako smo najavili, hrabro i otvoreno i zadovoljan sam igrom, naravno, ne i rezultatom, pa se protiv Spartaka nadam još boljoj igri i povoljnom rezultatu - istakao je trener Surduličana.

Napadač Zoran Danoski poručio je «da je pobeda protiv Spartaka važnija od toga ko će biti strelac».

- Uopšte nije bitno ko će dati gol, najvažnije je da kod kuće zabeležimo pobedu, obradujemo navijače i osvojimo tri boda, a siguran sam da će Radnik biti bolje na tom meču nego u prvom kolu - obećao je napadač Surduličana Danoski.

Trener Božičić najavio je da velikih promena u sastavu neće biti!

- Uglavnom će na teren istrčati sastav koji je igrao u prvom kolu, nadam se da će i Đorđević koji se žalio na umor nastupiti, svi igrači su zdravi i spremni, jedino će oni fudbaleri koji su na prijateljskim susretima imali manju minutažu morati da sačekaju svoju šansu za ulazak u prvi tim - jasan je bio Božičić.

Meč drugog kola Super lige između Radnika i Spartaka odigraće se u subotu 27. jula na Gradskom stadionu u Surdulici i počeće u 20 sati.

Radnik će u subotu protiv Subotičana odigrati prvi susret na novom terenu Gradskog stadiona u Surdulici koji je ovog leta dobio novu savremenu travnatu podlogu.

NIV

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja