Radnici KOMRADA podržali MOŠIN POVRATAK

Mošo, ne idi za Beograd, vrati se u «Komrad» sa kojim si ostvario dobre rezultate, pošteno radio i bio direktor za uzor, odličan organizator i pre svega čovek i rukovodilac, stoji u apelu grupe radnika JKP «Komrad» u Vranju upućenom Momiru Stoiljkoviću, direktoru ovog javnog preduzeća smenjenom u maju ove godine.

Grupa radnika «Komrada» u razgovoru za InfoVranjske ne krije da je bila na protestu povodom smenjivanja Stoiljkovića.

- Tačno je, svi mi ovde učestvovali smo na protestu zbog smene Moše Stoiljkovića. Sada apelujemo na njega da prihvati jedino da bude direktor «Komrada», jer ga željno iščekujemo u nadi da će opet da zavede red i rad, baš kako je bilo kad je bio direktor i kada se znalo ko šta i gde radi, pa apelujemo da ne ide za Beograd - ističu sagovornici InfoVranjskih iz «Komrada».

Radnici «Komrada», fanovi Moše Stoiljkovića, poručuju «da nemaju ništa protiv aktuelnog direktora Zorana Dimitrijevića.

- Dimitrijević nam ne smeta, ali jedan je Moša, pa se stoga čudimo i krstimo kako to da SNS u Vranju, kada smenjuje svoje kadrove, baš uvek bira lošije u odnosu na prethodnike, priznajemo u tome su «nenadmašni»!? Evo, Mošu je zamenio Dimitrijević, Ivana Stankovića Bojan Kostić, Nebojšu Bogdanovića Dragan Sentić i da ne nabrajamo dalje - navode radnici «Komrada», sagovornici InfoVranjskih.

Podsećamo, u toku je postupak dirigovan od vrha SNS za vraćanje Momira Stoiljkovića na neku od stranačkih i funkcija u gradskoj vlasti, a od pre par dana u opciji je i mogućnost da Stoiljković dobije visok položaj u Beogradu.

S. Kostić

Komentari

BOLI GA UVO MOSU ZA VRANJE AJ NE S..VISE.

Ne treba da popusti i treba da ostane na stavu samo komrad.Ponizili su ga treba da se vrati.Samo su ovi prevaranti takvi da će da ga vraćaju kao što su vraćali sps ,ima da odugovlače do izbori.U prevodu radnicima komrada,NEMA NIŠTA OD TOGA.

A Šiza je sigurno bio glavni UZBUNJIVAČ. Njega štiti Zakon i ako je krivično pravosnažno odgovarao za falsifikovanje Diplome. Normalno, to se podrazumeva , samo što Moša ide za Beograd ili u FK Dinamo.Aman ljudi, jednom je skinut i nema povreatka.Ovi melju, rokaju. Možete se moliti i Svetom ocu, može Moša da kupi i Boing, sve je uzaludno.Otgo se partiskoj diciplini i odgovara za svoje postupke. A Šiza, ostaje da čeka Godoa u nekom novom vremenu.Vranjske, redakciju cull ste.

Siza za direktora, sve pohvale za zelenilo grada,Nena i Vule najbolji..

SIZO UDRI SA ANONIMKE I SLANJE MAILOVI NA VUKASINA
TI TO ODLICNO RADIS SA STOJCICA KOVES PLANOVI I DALJE. STO TE BRIGA SA GIMNAZIJU PRIMAS PLATU KO DIREKTOR

Sto je siza kriv kad vladajuca garnitura vrbuje mosu i krisom odlaze kod njega da mu se uvlace da bi skinuli tri coveka s za ostale je lakse ej sns lideri koliko ste zalosni, srecu imaju sto je taj godpodin covek pa cutke sve posmatra

Šiza nije samo zamenik šefa deponije, on je i vlasnik Radnje za proizvodnju medicinskih instrumenata VID VR, Kralja Stefana Prvovenčanog 205 Vranje. Samozvani diplomirani pravnik, zamenik šefa deponije, vlasnik optičarske radnju i zaštitnik lika i dela Dragana Tomića i Mireta Stojičića. Ovo što radi u Komradu je ili po nalogu službe za koju radi ili po nalogu SPS. On je čovek zadatka. Zamislite koliko je trula dražava. Nema fakultet dobio krivičnu prijavu, nije pokrenut sudski postupak, nije osuđen i još mešetari po gradu.

Bas bi voleo da cujem koju ti skolu imas Osmani kada znas za svakoga sve. Cime se ti retardu bavis kada imas toliko vremena da po ceo dan kenjas ovde po svima. I koji rezultati rada stoje iza tebe boludu jedan nepismeni.

Šizo nemoj se predtavljati lažno. Gde je tvoja fakultetska diploma.

A ti Srederu biciklisto I Osmani se predstavljate javno. Debilcici nepismeni I iskompleksirani

Osmane sveznalice lako je da se mesas u svaki komentar i za svakoga jedes govna sa laznog imena.

Ma koj be Moša buzdovan direktor. Sve mu sredio prika a maloumnici nepismeni neka mu daju podrsku

Najnovije vesti

ZutoCvece