Radnici "Koštane" potražuju po 115.000 dinara

Zamenik gradonačelnika Igor Andonov primio je delegaciju "Koštane", koju je predvodio predsednik Inicijativnog odbora Slađan Ristić. Tema sastanka su zaostale plate nekadašnjih radnika ovog preduzeća.

- "Koštana" je ostala dužna radnicima u Vranju 11 plata, a onima u pogonu u Surdulici 24.  Ukupno 1.680 radnika potražuje u proseku po 115 hiljada dinara. Tražimo isplatu zaostalih plata po izvršnim rešenjima Privrednog suda u Leskovcu – izjavio je Ristić za portal Vranjske.

Andonov: Sa radnicima „Koštane“ sutra o zaostalim platama

Zahvaljuje se zameniku gradonačenika koji je obećao da će tokom ove nedelje kontaktirati sa državnim sekretarom u Ministarstvu privrede Draganom Stevanovićem, a onda podneti izveštaj sa tog sastanka u ponedeljak, 23. januara.

Ristić je poručio da Republika Stbija treba da sagleda i probleme na jugu zemlje, a ne samo da pomaže Beograd, Smederevo, Bor i druge gradove.

Najnovije vesti

DEBAKL ministra MALOG u Surdulici »

Siniša Mali, ministar finansija u Vladi Srbije, doživeo je klasičan debakl prilikom posete Surdulici, kada ga je u centr...

FK Radnik: Zaustavićemo Partizan »

Pokušaćemo da što bolje pariramo velikom rivalu u Kupu Srbije i uz dobru igru zaustavimo beogradske crno-bele, poručuje...
ZutoCvece