Radnička PET PUTA JEFTINIJA od Lungine!

U Vranju su u toku završi radovi na asfaltiranju Radničke ulice, od petlje kod Motela do „Simpa“, saoštila je gradska vlast preko svog portala.

Radovi su počeli u sredu, i, kako je najavljeno do večeri će biti i završeni.

- Asfaltira se kolovoz dužine 900 i širine sedam metara, a biće asfaltirani i trotoari širine 2,3 metra. Radove zajednički finansiraju Ministarstvo privrede i Grad Vranje, u ukupnom iznosu od 37 miliona dinara - kaže se u saopštenju.

Praktično, radovi su na ovoj ulici po projektu morali biti završeni još 7. jula, ali se sa njima kasni 34 dana, a radovi još traju!

Uz to, ispada da 6.300 kvadrata asfalta, plus još oko 2.200 kadrata, ako trotoari postoje čitavom dužinom ulice, koštaju 37 miliona, ili oko 4.400 po kvadratu.

O kakvoj se računici radi pokazuje i informacija da, recimo, Lungina ulica staje 23.000 dinara po kvadratu.

Ali, da se završi, pa da se računa.

Za sada, vlast je saopštila da je trenutno radi i rekonstrukcija zgrade Železničke stanice u Vranju, a investitor je „Infrastruktura Železnice Srbije“.

SSB

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece