Putarina skuplja 50 ODSTO

Neverovatno ali istinito - ni mesec dana od početka naplate putarine na novom delu autoputa ona je poskupela čak za 50 odsto!

Prema nekim informacijama, na putu od Vranja do Čukarke, dakle granice sa Makedonijom, do sada je putarina plaćana 110 dinara, a od 1. jula cena je 160 dinara.

Vlast je obećala da će putarine biti plaćane od 1. juna, ali se poranilo par nedelja, pa je onda rađen utoput koji je nezavršen i otvoren, i na kraju prešllo se na dranje na suvo, sa poskupljenjem putarine u startu.

Ali, ko nas tera da se vozimo.

I glasamo, naravno.

SSB

Komentari

Od Vranja do Cukarke placano 80, sada je 160. To je koliko znam da racunam 100 posto skuplje.

Vi iz vranjskih ne glasate, i niko vas ne dira , serete, pisete nebuloze. neistine, sve protiv rezima i drzave, pa gde ta tolerancija u svetu postoji. Imate srece sto zivite u normalnoj zemlji Srbiji da ste u Turskoj, na zapadu i sami znate sta bi bilo kad bi bilo. Zato se spustite na zemlju i postujte ovu drzavu

Pa zeno ako mislis da pricaju nebuloze i neistine lepo odes i uveris se pa onda komentarisi .Umukni kad ne znas ...!

Ti Milena ako želiš da braniš ono što svaki debil vidi da nije normalno to radi tako što ćeš prvo da se raspitaš šta je istina a šta spinovanje tvog ljubimca
Šta od ovoga nije tačno?
Da mi je znati koju li ti korist imaš ili si klasičan bot
A to u vezi spuštanja na zemlju to ćete vi da vidite kada ovo zlo prođe

Evo ja nisam iz Vranjskih i glasam i 'ajde izvoli pa objasni, posto si verovatno zivela tamo i znas kao svoj dzep te predele, sta bi bilo da su u Turskoj ili na zapadu?

NEMOJTE DA PISETE GLUPOSTI . PUTARINA PRE OD VRANJA DO CUKARKE JE BILS 80 DINARA A POSLEPUSTANJAAUTO PUTA KROZ GRDELICU KLISURU JE 160 DINARA . JA SAM PROSO 22 . JUNA . TAKO DA TO NIJE 50 POSTO NEGO 100 POSTO . TOLIKO O VUCICEVOM SISTEMU POSKUPLJENJA OD 12 PROCENATA . A KADA OVIH DANA PONOVO POSKUPI ZA TIH VUCKOBIH 12 PROCENATA KO CE ZNATI KOLIKO CE TADA KOSTATI SVEMIRSKA STANICA AUTO PUT

Ha ha ha smesni ste bre svi, vranjanci smo odlicno se svi poznajemo, znamo koliko ima ovde neradnika kojima smeta sto su zivi i mozda rodjeni u pogresno vreme, a najveci neradnici imaju sve, imaju najvise i svi znaju cime se bave a to nikome ne smeta, svaki peti gradjanin glumi ludilo i vranjskog frajera a u kucu da mu ne udjes. Ovde je najmanje reci o politici i rezimu da me ne shvatite pogresno da jedne branim a druge napadam.

@Milena, mislim da se "sprdaš", jer svako malo inteligentan razume da ova vlast je najgora od svih. Došla je na vlast lažima i prevarom i opstaje lažima i prevarom. Ne zvučiš mi kao bot, ali mi zvučiš kao neka naivna osoba, koju je obrazovala televizija. Takvi kao što si ti su zaslužni što nam uništavaju državu i sve što vredi beži iz nje. Rasvesti ćeš se kad tad. Pa ćeš se razočarati u sebe. Samo ti savetujem nemoj da brineš. Svi ljudi greše. Bolje ikad nego nikad. Inače ove novine su uvek pisale istinu, a istina zna da boli.

Najnovije vesti

ZutoCvece