PSG: Vranjanci uz Jankovića, ali od kuće

Nemanja Nuhijević, poverenik Pokreta slobodnih građana (PSG) za Vranje, izjavio je za InfoVranjske da delegacija PSG sa lokala neće ići na skup "Beograd se voli – Beograd se brani", koji će u petak, 20. oktobra, biti održan na Trgu republike.

"Skup se održava povodom predstojećih beogradskih izbora, pa mi nećemo slati zvaničnu delegaciju i nećemo učestvovati kao odbor, jer događaj nije vezan za Vranje", rekao je Nuhijević.

On je podvukao da se vranjski odbor PSG-a u potpunosti slaže sa onim što će biti spomenuto na skupu, a to su "fer izbori i medijska sloboda, da svi podjednako mogu da koriste vreme na javnom servisu, što bi trebalo da postoji na nivou cele zemlje".

"Suština je da se svim poliltičkim faktorima dozvoli da ravnomerno i ravnopravno mogu da se pojavljuju, ne samo na RTS-u, nego i u ostalim medijima", poentira Nuhijević.

Nuhijević je dodao da je vranjski odbor Pokreta radio na jačanju infrastrukture na lokalu, a ubuduće će biti organizovane i ulične akcije i konferencije za novinare.

Nuhijević: PSG i DS imaju ISTE CILjEVE

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece