PSG: Bezočno prosipanje NAJVULGARNIJIH KLEVETA

Pokret slobodnih građana Vranja, odgovarajući na saopštenje SNS-a, ocenio je da je taj pokret „postao je meta najbrutalnijeg napada od strane propagandista koji sebe nazivaju „Savet za informisanje SNS Vranje““.

- Nakon pogrešne procene nezadovoljstva naših sugrađana, predviđajući da će se na prvi protest pojaviti „dvadesetak ljudi“, sigurni u svoje metode potkupljivanja i zastrašivanja, a suočeni sa više stotina nezadovoljnih i slobodnih Vranjanaca, nervozni „naprednjaci“ okreću se onome što jedino znaju: bezočnom prosipanju najvulgarnijih kleveta na račun onih koji ih se ne plaše i koje ne mogu kupiti nikakvim sendvičima, paketima, radnim mestima, foteljama, privilegijama! - kaže se u saopštenju PSG-a.

Ocenjujući da je SNS, „u duhu najmračnije gebelsovske defamacije političkih protivnika, a poučeni od strane Blera, Šredera i ostalih „savetnika““, usuđuje se da jednog od „najistaknutijih umetnika današnje Srbije, pozorišnog i filmskog glumca sa internacionalnom karijerom, nazivaju imenima koje bi imali „transfer blama“ da ponovimo“.

- Uskoro vam se, dragi „naprednjaci“ završava mandat, a još uvek niste naučili da imati vlast znači biti odgovoran pred građanima, medijima, pa i tom mrskom opozicijom, a ne biti večita opozicija opoziciji, biti prizeman, vulgaran, bahat i umesto polaganja računa, prosipati uvrede i žuč po građanima koji žele da žive slobodno i dostojanstveno - kaže se u saopštenju.

U PSG-u ocenjuju da što se tiče „navodnih uspeha vaše vlasti“, može oceniti da sve ono što je urađeno, u najvećoj meri, „započela je, i skoro do kraja dovela prethodna vlast“.

- Ono što obećavate predstavljaju fantazmagorije o kojima pričate bajke već tri godine i čije ostvarenje vam uvek izmiče za „dve do tri godine“. No, radi se o veoma krupnim i bitnim temama, kojima će se Pokret slobodnih građana Vranja, u narednom periodu, baviti ponaosob, u nameri da pokrenemo javnu diskusiju o svim temama od značaja za naš grad- kaže se u saopštenju potpiisanom sa „Pokret slobodnih građana Vranja“.

Komentari

Precizno - bezočno prosipanje uvreda, a to je krivično delo protiv časti i ugleda. PSG iz Vranja treba da podnese krivičnu prijavu protiv članova Saveta za informisanje SNS - a u Vranju. Primer samozvanih, neukih savetnika.

Ima i nekih ucenih ali su prodali svoje diplome i dostojanstvo za tricavu korist, materijalisti uz svaku vlast se toliko ponize i kuc...kuc...po diktatu...nemam sta vise reci sem,,prodali veru za veceru,,.

Najnovije vesti

Desnica razara JS širom okruga »

Srpska desnica zaokružila je u sredu formiranje stranačkih organa u Pčinjskom okrugu, formiranajem odbora u Preševu i Bu...

Donacije za načelnika PO SPISKU »

Info Vranjske nedavno su objavile vest da je zaposlenima u Sektoru za vanredne situacije, računajući tu i vatrogasce, od...
Sajam Zaposljavanja