Prvi rođendan TUDORS-a u Vranju

Svečanim izvlačenjem nagradnih vaučera, brend TUDORS proslavio je svoj prvi rođendan u Vranju u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 31!

Od 16. do 18. maja svaki kupac bilo kog artikla u Tudorsu u Vranju je automatski ušao u bubanj za nagradnu igru u kojoj su se osvajali vaučeri od 15.000, 5.000 i 2.000 dinara za kupovinu u Tudorsu.

Tudors je na ovaj način proslavio svoj 1. rođendan u Vranju i nagradio svoje kupce vrednim vaučerima za kupovinu u Tudorsu.

TUDORS je brend namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i veoma moderan aksesoar – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba.

Ono što najviše izdvaja brend TUDORS su pristupačne cene.

TUDORS trenutno broji 218 radnji od čega 176 u Turskoj i 42 radnje u svetu.

Brend je prisutan u Iraku, Iranu, UAE, Lebanonu, Pakistanu, Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj.

TUDORS je jedan od najboljih brendova među košuljama u Turskoj.

TUDORS je prisutan na srpskom tržištu od juna 2014. godine kada je kompanija BJN otvorila prvu radnju u Knez Mihailovoj 34 u Beogradu.

Nakon velikog uspeha prve radnje, nastavlja se otvaranje radnji širom Srbije. BJN je do sada otvorio 17 TUDORS radnji, od kojih je 14 u Srbiji, jedna u Crnoj Gori, jedna u Mađarskoj i Bugarskoj.

Pored Vranja, TUDORS radnje možete posetiti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Vršcu i Leskovcu.

Najnovije vesti

ZutoCvece