Prvi LICENCIRANI DIREKTOR na jugu

Ivica Mitić, direktor OŠ „1. maj“ u Vrtogošu, prvi je licencirani direktor jedne obrazovne ustanove na teritoriji Pčinjskog i Jablaničkog okruga, koje pokriva Školska uprava iz Leskovca.

Mitić je ovo priznanje izborio u konkurenciji 128 osnovnih i srednjih škola sa teritorije 13 opština Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

Ovo visoko priznanje Mitić je stekao po okončanju eksternog vrednovanja svih segmenata obrazovnog procesa koje je u osnovnim i srednjim školama realizovalo Ministarstvo prosvete.

Ministarstvo prosvete je za 300 direktora isto toliko najuspešnijih srpskih škola, u Kragujevcu organizovalo obuka za licencu.

Poslednji čin pre dobijanja licence bila je odbrana pisanog rada o unapređenju vaspitno-obrazovnog procesa.

- Ovu licencu ja doživljavam kao satisfakciju mog i dugogodišnjeg rada svih zaposlenih u školi, zatim svih učenika koji pohađaju školu i naravno njihovih roditelja sa kojima imamo više nego dobru saradnju – kaže Mitić.

Neposredno posle Mitića, licence su stekli Milena Zafirović, direktorka škole iz Džepa i Gafur Hiseni, direktor škole iz Miratovca.

A. Petrović

Komentari

Gospodo, ovo nije tacno...proverite. Licencu za direktora vec ima direktorka OS Radomir putnik iz dzepa kod V. Hana, Milena Zafirovic.

A i ona kao da je boginja a ne direktor......
Dzaba joj licenca....

Najnovije vesti

Preseljen PIO Fond »

Filijala Fonda PIO u Vranju seli se u zgradu u ulici Cara Dušana broj 20, preko puta zatvora, tik uz Predškolsku ustanov...
ZutoCvece