Ponedeljak, Utorak, Sreda, Vranjske, Petak, Subota..

Prve žrtve SNS-a: Odlazak ARITONOVIĆA i ANTIĆA

Vranjskim socijalistima u neformalnim dogovorima oko podele funkcija u gradskoj vlasti u Vranju, prema saznanjima Vranjskih iz izvora u Gradskom odboru SNS, smeši se dobijanje funkcija zamenika gradonačelnika i direktora Opšte bolnice.

Vranjske saznaju da je ovakav rasplet veoma izgledan prvenstveno zbog, kako se navodi, „unutrašnjih rotacija u taboru vranjskih naprednjaka“.

Ove promene rezultiraće odlaskom Dušana Aritonovića, načelnika Gradske uprave, na rad u Osnovno javno tužilaštvo, te izborom Nenada Antića, aktuelnog zamenika gradonačelnika, na Aritonovićevu funkciju prvog čoveka Gradske uprave.

ARITONOVIĆ: Ne znam gde je „insignia“, a i ne moram da znam

Izvor iz GrO SNS takođe navodi „da naprednjaci nameću SPS funkciju direktora Opšte bolnice Zdravstvenog centra u Vranju, sa namerom da i ovdašnji socijalisti dobiju makar jedan vruć krompir u ruke, imajući u vidu teško stanje vranjskog zdravstva, te da SPS polako pristaje na tu ponudu“.

Vranjske istovremeno saznaju „da insistiranje SPS na dobijanje funkcije direktora u Turističkoj organizaciji i Narodnom univerzitetu uslovljava dodatnu nervozu u vladajućoj koaliciji i permanentno naprezanje vodećih naprednjaka u cilju smirivanja strasti kod vidno uznemirenih koalicionih partnera, JS i SDPS“.

SPS-u 11 mesta u lokalnoj VLASTI

Izvor iz redova vranjskih naprednjaka saopštava da zvaničnih razgovora između čelnika SNS i SPS nije bilo u periodu nakon potpisivanja sporazuma o ulasku vranjskih socijalista u vladajuću koaliciju.

Prema ovim informacijama, neformalne dogovore vodi „četvorka“ u sastavu Zoran Antić, predsednik GrO SPS, Branimir Stojančić, sekretar IO GrO SPS, Slaviša Bulatović, prvi čovek vranjskih naprednjaka i narodni poslanik, i Goran Đorđević, sekretar GrO SNS.

Na kraju, nijedan od funkcionera stranaka vladajuće koalicije i vranjskih socijalista nije želeo da komentariše navode do kojih je došao Portal Vranjske, s obrazloženjem da će se SNS i SPS nakon konačnog dogovora o podeli funkcija obratiti javnosti.

NENAD ANTIĆ, zamenik gradonačelnika: Moja SUPRUGA ima malu platu

 

Komentari

Kako moze politicar da bude Javni tuzilac, pa nespojivo je sa funkcijom tuzioca clanstvo u stranci

Tako što će sutra da kaže "ja više nisam političar". Sad sam fin.Kao i Dine. Sramoto od države.SNS-ovci sudije i tužioci.Bruka!

Ce ga otvorite poglavlje 23 njeknja

Ma moze i vrhovni bog sto da ne bitno da je sns..

Sudstvo konopce da si kupi ako aritonovic bude tuzilac.

Sudstvo i tužioci iznesite informaciju koliko je tužbi protiv Zdravstvenog centra pokrenuto u poslednjih godinu dana...i zašto je to tako..pitajte Direktora!

Koga je sve Aritonovic bio angažovao na poslovima inspekcijskih službi ,definitvno je najbolje da ode sa tog mesta,to je bilo kompromitujuće uposljavati takve osobe za rad u Sektreterijatu.

Дневне вести

Recko ostaje PREDSEDNIK DINAMA »

Dragan Antić Recko biće u utorak 20. marta promovisan javnosti i medijima kao novi strateg niškog Radničkog, a u sredu 2...

Ko je Vranjanac 500 L? »

U nagradnoj igri Ministarstva finansija „Uzmi račun i pobedi 2018“ posle samo tri kruga izvlačenja, u Vranje je stigao i...