Prva slava Stacionara

Specijalna bolnica u Vranjskoj Banji po prvi put je rezanjem slavskog kolača proslavila svoju slavu – Ikonu Presvete Bogorodice Trojeručice, isceliteljke, koju je ova zdravstvena ustanova počela da slavi od četvrtka 25. jula.

Svečani verski obred rezanjem slavskog kolača obavio je sveštenik Boban Ilić, uz sasluženje Arhimandrita Leonida,sestre Efrosinije, mati Paraskeve i u prisustvu direktorke dr Slađane Stošić i radnika ove ustanove.

Otac Boban Ilić u prigodnoj besedi pomolio se za sve koji rade u Stacionaru, za one koji se ovde leče, paćenike i druge kojima je Božja pomoć potrebna i poželeo mnogo uspeha u radu ovoj banjskoj ustanovi.

- Da vas sve Majka Božja štiti, sve zaposlene - poručila je sestra Efrosinija, a mati Paraskeva se za zaposlene pomolila rečima želje «da se svi spasu».

Inicijativu da Specijalna bolnica slavi Ikonu Presvete Bogorodice Trojeručice pokrenula je mati Paraskeva,koja se dugo godina leči u ovoj zdarvstvenoj ustanovi, a prihvatila je direktorka dr Slađana Stošić sa zaposlenim osobljem.

NIV

Komentari

Ova Sladjana Stosic Boze me oprosti kao da je monahinja a ne doktorka, mada sa ovakvom facom ne moze ni monahinja da bude, a i grehove koje nosi ne preporucuju je da se po stare dane zamonasi, ne isplati se, nema vremena da ih okaje. Nego ne vidim na slikama ko je bio kum slave, da li je momce angazovano.

Ne tražite oprost od Boga kada pišete takve gadosti o ženi koju verovatno i ne poznajete. Dr Slađanu lično znam i mogu da posvedočim da je fenomenalan stručnjak i odlična osoba! Pre 2 nedelje je spasila zaposlenog u stacionaru kome nekoliko vranjskih doktora nije otkrilo perforaciju creva! Svaka joj čast!

Teško i to da im pomogne, glavni tatko je bacio šapu na stacionar...

Da Bog da svim gostima i zaposlenima mnogo zdravlja i radosti na mnoga leta! Bog je već poslao doktorku Slađanu Stošić da preporodi stacionar.

NE DIRAJTE ZENU.KRALJICA JE OD SVIH VAS.POZDRAV SLADJO

Specijalna Bolnica nikad bolje nije radila. Usluga na visokom nivou, kao i ljubazno i profesionalno medicinsko osoblje. Sve cestitke i srecna slava.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece