Protivpožarna korupcija: Vlasnica ATARAKSIJE sve priznala i nagodila se sa tužilaštvom

Vlasnica firme „Ataraksija“ S. A., glavni organizator koruptivnih radnji vezanih za hapšenje pripadnika Sektora za vanredne situacije u Vranju, nagodila se s tužilaštvom i priznala krivicu, saznaju InfoVranjske.

- S. A. u nameri da sebe zaštiti i olakša svoju poziciju u postupku procesuiranja koruptivnih radnji, priznala je krivicu pred nadležnim tužilaštvom i time dovela u gotovo bezizlazan položaj sve ostale uhapšene. Njima je sada preostalo da učine isto kao i ova žena koja je označena kao mozak čitave «operacije» davanja i uzimanja mita za davanje saglasnosti na elaborate za zaštitu od požara - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, S. A. je bila izuzetno "konstruktivna" i "kooperativna" u kontaktu sa tužilaštvom.

- Ona je kao na tacni iznela sve što je vezano za mito i korupciju u ovom slučaju, do najsitnijih detalja vezanih za organizacionu šemu čitave «rabote», pa je tužilaštvu u postupku (pred)istražnih radnji preostao lakši deo posla - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Policijska uprava u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv S. A. zbog krivičnog dela davanja mita pripadnicima Sektora za vanredne situacije u Vranju koji su uhapšeni po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

S. Kostić

Komentari

Mnogo vas lazu vranjski ulicari,nista niste pogodili...slabe vam dojave...

E moj Vucicu, truo je tvoj drzavni aparat. Nacelnik sektora za vanredne situacije je vrh kriminalne organizacije u svojoj sluzbi, njegov brat je nacelnik komunalne policije!?!?!?! Svi znaju cime se bave, i svi cute
A nacelnik inspekcija, pa imovinsko-pravna?!?!? Sicilija u malom, koza nostra! Grad je ostrvo kriminala u arhipelagu zvanom Srbija! Ovo je nepodnosljivo vise, vredja i ponizava sve postene i pismene gradjane!

Bravo Ataraksija!

Sve postenjacine, Djosa, Musa, Denzi velicanstveni, Boban Antanasijevic, braca Taskovici, Aritonovic, Anta i njegova woman!!! Zatim drugi esalon Manda, Davor zandarmerac, Recko, pa vojskovodja Srecko od Surdulice i mali Nikola Tesla zvani Boske naucnik. Sve elita, elita hostaplera, baraba i kriminalaca!!! I na kraju klimac glavom Kolumbo iz banju, poznati moreplovac Bulatovic!!! Zemljo otvori se!!!

Najnovije vesti

ZutoCvece