PROTIVPOŽARNA AFERA: Svi uhapšeni PUŠTENI NA SLOBODU i već se VRATILI NA POSAO

Svi zaposleni u Sektoru za vanredne situccije MUP-a Srbije u Vranju, koji su uhapšeni u protivpožarnoj aferi, pušteni su na slobodu i već se nalaze na svojim radnim mestima, saznaju Info Vranjske.

Prema povrđenim informacijama, iz pritovora je najpre pušten načelnik Službe Vedran Tašković, još u četvrtak, tri nedelje pre nego što mu je istekao od suda određeni pritvor do 30 dana.

Prema informacijama iz Službe, on je odmah u ponedeljak počeo da radi, iako je bio pod suspenzijom od kada je uhapšen, a u utorak je bio u Beogradu, na sastanak sa svojim šefom Predragom Marićem.

I ostali osumnjčeni i aferi protivpožarna korupcija pušteni su u ponedeljak na slobodu, i oni su odmah u utorak krenuli na posao, iako ni jedan od njih nije dobio rešenje o prekidu suspenzije kojoj su bili izloženi čim im je sud odredio pritvor.

Zbog sumnje na primanje mita i korupciju, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapšeni su najpre S. I, D. J, i M. M., a zatim i V. T.,koji je rukovodilac Sektora za vanredne situacije.

U čitavu priču umešana je i vlasnica firme „Ataraksija“ S.A., ali se ona nagodila sa tužilaštvom.

Pomenutoj četvorci Sud je odredio meru pritvora do 30 dana krajem jula 2019. godine, ali su osummnjičeni pušteni na slobodu posle završetka pravnih radnji.

SSB

Komentari

A Danijela li bese tuzioc?Sta drugo ocekivati....

Stradija

Чита овакве ствари и дођеш у фазу да кренеш да пљујеш и народ и земљу и сву ову жгадију која без последица јаше на крилима малоумног шизофреничара,Приштинског сина Вучића,краде,пљачка,купује станове по Бгд,кола,апартмане по Грчким летовалиштима,а до јуче су глођали коске и нису знали целу азбуку....Не знају је ни данас.

Mora pojacam procenat!

Druka Taskovic za BIA

Gonzi uglavi li se pa?

Ovo ima samo u Srbiji i Kolumbiji.Legalizujete korupciju i bezvlašće.Treba da je sramota vladajuću garnituru.Plaše narod prestavama tipa sablja i akcijama žandarmerije a sve,baš sve oslobađaju a u apsanu koj nije platio struju i porez.Stidite se ako imate bar malo savesti.

Kako mogu na posao posle određivanja pritvora? Gde mi živimo, užas.

Pa ta G.DJA ATRAKSIJA treba da bude u corku kakva nagodba dala mito da mafija,ovi uzeli lovu i sad nikom nista BRUKA.

To se zove Napredna stranka Aleksandar Vučić. Vi nastavite da glasate za takve ljude. Eto , puk pike ne važi.Da je uhapšen neki radnik, neka beda odmah bi robijao

Ugradhivanje Gonzija u svaki tender postaje svakodnevnica funkcionisanja grada. Akcenat je na dugovima apoteke, ali i protivpozarna oprema i nadzor polako prerastaju u oblast na kojima ce Gonzi magistrirati. Zoran Antic polako pada u senku, a tek ce stvari izbiti na videlo kad ova vlast padne odnosno njegovi se obracunaju sa njim i dobije pedalu u martu. Boban Markovic ce posle "izgubljenog jagnjeta" samo za Gonze napisati "izgubljeno tele" i to ce biti najvece dostignuce i zaostavstina ove stetocine. Bog nek nam je na pomoci narednih meseci.

Najnovije vesti

ZutoCvece