PROTEST opozicije na stadionu: Niko više ne veruje GONZIJU

Šest opozicionih stranaka i pokreta u Vranju, DS, SDS, Dveri, PSG, DJB i NS održale su u subotu protest na nekadašnjem gradskom stadionu u Šaprancu.

Povod su bila lažna obećanja gradonačelnika Slobodana Milenkovića da će stadiona vredan 300.000 dinara biti završen za samo mesec dana i da će na njemu biti odigrana prijateljska utakmica između mlažih selekcijaa Vranja i Montane, gradova koji zajedno implementiraju ovaj IPA projekt.

Došli smo samo mi, jer više niko u Vranju ne veruje u prazna obećanja gradonačelnika Milenkovića, rekla je Nela Dimitrijević, potpredsednica vranjskog odbora DS-a.

U opuštenoj atmosferi, vranjski opozicionari su po vrelom danu podsetili sugrađane da je Vranje nekada bilo grad, sa ozbiljnom tradicijom, sportskom i svakom drugom.

Skupu su prisustvovali samo čelnici šest rečenih stranaka, i nešto novinara, sa očiglednim bojkotom nekih redakcija i nekih ljudi.

SSB

Komentari

Pa kako da mu veruju? On covek kao da je pao sa Marsa, a veruje onom neznalici Nesiju koji nista ne zna. Da malo ima mozga u glavu trebao bi da shvati da mu se zbog tog kvazi sportskog strucnjaka smeje ceo grad. I umesto da ga smeni jer je bruka i sramota kakav je haos napravio u sportu on ga podrzava u svemu pa i u tome da angazuje mimo odluke gradskog veca reviziju da se izivljava nad klubovima, jer mu je malo bilo sa komisijom tri meseca. E moj Gonzi kad ces da shvatis da ste najveci promasaj u istoriji grada. On jadnik to i ne moze jer je ogranicen ko slika ali smo mislili da ti imas bar malo mozga, na zalost nisi nista bolji.

NELA IDI DOMA PECI PAPRIKE NAJELA SI SE TI I NAFATIRALA ZA SVE OVE GODINE .

Alo sns bot idi u svoju selendru i jedi sendvice sto ti je dao tvoj gospodar i idi lizi mu dupe jos, sta napadas jedine ozbiljne i pre svega jedine obrazovane ljude u ovom gradu, dok nam drzava propada a pre svega grad, mrs sirotinjo nepismena

Ozbiljne ljudi izlaze sa neozbiljnim izjavama I posle toga nikom nista.

Kolko su se skupili ? Vranjska opozicija u zbiru njih 15....toliko su jaki..

Seljaku , ANONIMUSU JEDEM SENDVIC SA ZADOVOLJSTVOM .

Nemacka ambasada donirala 7 laptopova za nove kancelarije internet bot tima u vranje kako bi nam ispirali mozgove dok nam otima Vucic - Merkel tandem 15% teritorije tj Kosovo i Metohiju. Izdjanicka go...na.

Jadna opozicija. Jedan do juce hvalio Gonzija da je najbolji gradonačalnik. Nela, Pera, Dragoljupce sve bivsi iskusni sportisti. Sramota .

Jeste promasaj ali posle komunjara, da se ne ogresimo, ipak su crveni najvece zlo iako im ovi ozbiljno pretenduju

Najnovije vesti

ZutoCvece