Promocija nove knjige ANE ILIĆ

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost organizovao je u petak u Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju promociju nove knjige pesama mlade studentkinje filozofije Ane Ilić iz Vladičinog Hana.

Ana i njeni gosti predstavili su njenu novu zbirku pesama "Utrnule reči“, treću po redu knjigu darovite autorke koja trenutno živi u Nišu, a njeno stvaralaštvo je svojevrsni način borbe protiv retke bolesti od koje boluje - Fridrajhove ataksije.

Osim autorke, o njenoj knjizi govorile su i profesorka Gordana Dimitrijević i psiholog Milena Jovanović, moderator dešavanja bila je Valentina Matuško, stihove je čitali mladi glumac Mihajlo Stojković i Irina irić, dok je u muzičkom delu programa nastupila Sanja Petrov.

Organizatori promocije u Vranju su Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, kao i udruženje "Roditeljstvo plus“, uz tehničku podršku Narodnog univerziteta.

Komentari

Hahahaha, kakva je ovo galerija nebitnih likova...Antic, Stajic, Zorica...dok nisu zajasili ovaj jadni narod niko ih nikada nije video u pozoriste, na knjizevne veceri...a sada su tu samo da bi se slikali i verovatno dok tu sede pitaju sami sebe sta cemo mi tu.. strasno

Najnovije vesti

Vanredne mere i u Bujanovcu »

Krizni štab opštine Bujanopvac uveo je vanrednu situaciju u toj opštini zbog širenja epidemije korona virusa.Bujanovac j...
ZutoCvece