Promene u Upravnom odboru ZC Vranje

U Upravnom odboru ZC Vranje uskoro će doći do smene, jer će dosadašnju potpredsednicu dr Natašu Stoiljković, specijalistu ORL, u UO zameniti dr Blagoje Timčić, specijalista interne medicine u penziji, saznaju InfoVranjske iz izvora u Savetu za zdravstvo Gradskog odbora SNS.

Sednica Saveta za zdravstvo GrO SNS održana je u ponedeljak 3. septembra, a glavnu reč je vodila dr Ljiljana Antić, v.d. direktorka Zdravstvenog centra.

Savet je, kažu izvori, na njenu inicijativu doneo zaključak da dr Nataša Stoiljković u Upravnom odboru ZC bude smenjena, a da umesto nje to mesto zauzme dr Blagoje Timčić.

Po rečima izvora InfoVranjskih, «dr Antić nije štedela komplimente na račun saradnje sa dr Miroljubom Stankovićem i dr Blagojem Timčićem».

- Direktorka ZC Vranje je posebno potencirala da takvu saradnju nije imala u svojoj dosadašnjoj praksi kao što je ima sada sa dr Stankovićem i dr Timčićem i do neba im je zahvaljivala na svesrdnoj pomoći u vođenju najveće zdravstvene ustanove na jugu Srbije - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, dr Nataša Stoiljković je voljom nove direktorke Zdravstvenog centra u Vranju nedavno smenjena sa dužnosti načelnice Odeljenja ORL a umesto nje je imenovana dr Marija Stefanović.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece