Projekat razvoja infrastrukture Slobodne zone biće završen u roku

Zamenik gradonačelnika Vranja Nenad Antić, pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović i rukovodilac Odeljenja za privredu, ekonomski razvoj i zaštitu životne sredine Jasmina Petrović, u društvu sa menadžerom Evropskog PROGRES-a  Gremom  Tindalom, obišli su Slobodnu zonu na prostoru Bunuševac 2, gde su u toku radovi na realizaciji razvojnog projekta na unapređenju infrastrukture ovog dela grada.

Antić je tom prilikom kazao da je siguran da će Grad ovaj projekat završiti u planiranom roku, te da je do sada je urađeno 180 metara fekalne i atmosferske kanalizacije. 

„Projektno-tehničko rešenje podrazumeva izgradnju vodovodne mreže i pristupne saobraćajnice, koja će povezati Bunuševački put sa putem za selo Soderce.

Imamo strategiju, ciljeve i planove i nadamo se da ćemo u narednom periodu realizovati projekte, koji će doprineti  privrednom razvoju našeg grada“, rekao je Antić. 

Grem Tindal je rekao da se Program PROGRES  završava do kraja godine.

„U narednom periodu, počeće realizacija novog projekta, koji će se bazirati na podršci ekonomskim projektima i sektoru srednjih, malih i mikro preduzeća.

Grad Vranje je bio odličan partner prethodnih godina i nadamo se da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i u narednom periodu“, saopštio je Tindal. 

Ministarstvo privrede je u 2017. godini, odobrilo gradu Vranju projekat izrade tehničke dokumentacije za izgradnju Trening centra.

Projekat se realizuje u saradnji sa  Evropskim PROGRES-om , sredstvima  Evropske unije, Vlade Švajcarske, Vlade Republike Srbije i  Grada Vranja.

Komentari

Koliko ovaj nas gradonacelnik ima zamenika i pomocnika ? Pa samo za njih nemozemo da zaradimo,ako se uzme u obzir da jedan od njih mesecno kosta vranjance bar 150000 din ! Jos malo ce da uvedu i funkciju zamenik na zamenika,pomocnik na zamenika ili zamenik na pomocnika ! Samo da se botovi uglave na drzavne jasle ! Sacuvaj Boze

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece