PROBLEMI U BIBLIOTECI: Ostavka kao uslov napretka

Javna biblioteka «Bora Stanković» u Vranju definitivno je pripala SPS-u, ali se čeka na ostavku direktorke Vesne Petric, što je problem Gradskog odbora SNS, saznaju InfoVranjske iz izvora u lokalnom odboru vranjskih naprednjaka.

Prema istom izvoru, Gradski odbor SNS u Vranju u najkraćem mogućem roku treba da reši problem ostavke aktuelne direktorke Biblioteke i to u periodu pre narednog zasedanja Skupštine Grada, a u kontekstu sporazuma sa vranjskim socijalistima o ulasku u vladajuću koaliciju.

Kandidat Gradskog odbora SPS u Vranju za direktora Biblioteke je Zoran Najdić, diplomirani vajar i nekadašnji većnik za kulturu, potvrđeno je InfoVranjskim iz izvora u redovima vranjskih socijalista.

Podsećamo, aktuelna direktorka Biblioteke Vesna Petric izabrana je za prvog čoveka ove ustanove kao kadar SDS, stranke koja je više od jedne godine participirala u vlasti u koaliciji sa vladajućom Srpskom naprednom strankom.

Komentari

Vesna Petric je samo izabrana kao kadar SDS inace to sada nije. Sada je "ne stranacka licnost" koja je sredila da ostane u toj fotelji ali i tome dodje kraj!

Најдић познати градски лик,ето како Социјалисти кадрирају за места директора, срамота шта се ради у Врању

Najnovije vesti

ZutoCvece