Probijeni svi rokovi za dodelu SPORTSKIH PARA

Grad Vranje još uvek nije opredelio sredstva za finansiranje sportskih klubova, a krajnji rok je istekao 31. decembra prošle godine.

- Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti sporta raspisan je još u oktobru 2018. godine. Rok za dodelu sredstava je bio poslednji dan prošle godine, ali sportski klubovi još uvek ne znaju koliko će dobiti iz gradske kase. To im svakako predstavlja teškoće u finansiranju svakodnevnih aktivnosti i sportskih takmičenja -, ističe sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, neki klubova će se naći u teškoćama, jer su počeli šampionati u njihovim ligama.

- ŽOK Vranje već igra treće kolo drugog dela ovogodišnje sezone. GKMF Vranje narednog vikenda igra meč drugog kola, Super liga startuje u subotu i nedelju, ali se još uvek ne zna na koja sredstva klubovi mogu da računaju -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da su dva razloga u pitanju kada se radi o dodeli novca iz gradskog budžeta sportskim klubovima».

- Prvi razlog je što gradska kasa "jedva diše", prihodi su vrlo problematični i nema dovoljno novca za sve klubove. Drugi je usklađivanje stavova onih koji odlučuju o podeli novca iz gradske kase. Tu odlučuju većnik za sport Nenad Đorđević, ali zajedno sa rukovodstvom SNS u Vranju, Slavišom Bulatovićem i Nenadom Stanojkovićem, predsednikom Saveta za sport SNS. Kako oni odluče – tako će biti -, otvoren je sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

S. Kostić

Komentari

Prvo izmisle socijalisti mnogo kluba za finansiranje da bi politicki opstali,a Sns doda Jos nekoliko politicki kluba i onda smo u problemeu finansijskom, a sad se cekaju da li ce biti izbora ili ne i od toga zaviso masovnost ili secka bice sve uskoro jasnije I'ma izbora ili ne?

Zemljo Srbijo, prike i Nesi odlucuju o sportu, zato nam tako i ide. Ali oni zadovoljni i srecni, misle da su najbolji. Ubulise grad za sva vremena!!!

Beli lukac i ljuta paprika i na uvce stara armonika...

Prike gde se odrzavaju treninzi ko je trener. Nisi valjda ti? Ima li jos neko da trenira

Najveci krivci su dva nesposobna i po naravi veoma losa coveka Gonzi i Nesi. Oni definitivno treba da odgovaraju za sve sto se desava, sramota je kako oni namestaju svojim ljudima po klubovima finansije. Onaj Oki trosi pare kako hoce, zauzeo pet sale, sad guraju onog Marjana i spremaju da mu daju za kosarku ogromne pare. Oni su bruka i sramota i sto pre treba da odu. O Priketu ne treba da,se trose reci, kada he on postao clan upravnog odbora spirtskog saveza Srbije, jadan je taj savez sa takvim strucnjacima.

Oki je decko skromnog znanja i bio skromnog imovnog stanja a sada preko Pande se Peru lepe pare,a supruga pomocnik tuzioca zlu ne trebalo,letuje se po najskupljim svetskim destinacijama,Panda skroman klub sa velikim clanarinama i skromnog ligom it'd.itd

NESI KD CE TEPAS PA NEKOGA DA BI OPSTAO

Mozete da mi pljunete pod prozor i da crknete dusmani ,ja sam jedini i nezamenljiv ssp

Ti si jedna obicna napaljena seljacina!!! Smesan si!

Kako to da za sportske klubove nema sredstava a doticni Prike 20 000E u svoj klub!

Prike jako si brutalan !

Kao sto rekoste,Oki je dobar momak,svako se bori za sebe,ali "kraduckaju" na finjaka, mnogi sportski klubovi koji su formirani u vreme Zorana Antica su ugaseni,ili deluju sa minimumom budzeta, drpuckaju mnogo vece "ALE",Buki se ogradjuje svuda,to je svima jasno,stali su svi iza PARAVANA DINAMO,jer se i to zna da se u Makedoniji i Grckoj na crnom igraju ogromne svote, na relaciji Vranjska "kompanija" -prijatelji kluba. Kako to odjednom "Grad protiv kluba" -renovira se Yumco, Koliko para je uzeo Sasa Ćurčić, boli i njega i ostale za Vranje i Dinamo .... parola jasna GG 4+
Dobitak siguran-svi mirni svi zadovoljni....

Vidi ovog brku iza!!! Idite bre vise klovnovi hahahaha...smesni ste

Nesi i njegov ,,brat" Šote. Tu treba da se ppgledav ugovori. Insajder sam

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece