PRIKE ostao bez ugovora VREDNOG 40.000 EVRA?

Da se nešto čudno događa u vladajućoj koaliciji okupljenoj oko SNS-a u Vranju pokazuje i slučaj dodele ugovora za fizičko tehničko obezbeđenje u Gradu, vrednog oko 4,6 miliona dinara ili nešto manje od 40.000 evra.

Ovaj ugovor Grad je dodelio firmi „Sion gard“ iz Beograda, dok su druge dve firme, „Eurosecurity“ iz Beograda i „Strong security 017 VR“ iz Vranja otpale zbog cena viših od onih predviđenih javnom nabavkom.

Ova priča ne bi bila posebno interesantna da predstavnik „Eurosecuritija“ za Vranje nije Slađan Stanojković Prike, poznati gradski lik, koji važi za veoma bliskog čoveka gradskoj upravi u Vranju.

Kako se moglo dogoditi da ovaj čovek, vlasnik „Iron MMA Team“ iz Vranja, koji se preko Grada probio do jedne od 14 fotelja u UO Sportskog saveza Srbije i koji je viđen za novog predsednik SS Vranja, ostane bez ovako velikog ugovoraa, zaista ostaje nejasno.

Ili je rešenje u činjenici da je ponuda za fizičko tehničko obezbeđenje zapravo zajednička, a samo će biti realizovana preko „Stronga“, ili se pak nešto drugo, mnogo prozaičnije iza političkog brda valja.

Na kraju, sve će se znati, ali, sukobi u vladajućoj koaliciji, a samim tim i u SNS-u, postaju vidljivi i golim okom, ma kakvi interesi iza njih stajali.

SSB

Komentari

Abe Prike što si toj napravija ?Ne si znaja ...pa si ostaja bez ugovor....Kad su čuli kako ti je nadimak odma su odustali od tebe ...još kad su ti videli tatui e padnali su u nesves....skroz...

A zemljo Indijo otvori se, kad je doslo vreme da novine pisu o ovom coveku...dno dna.

“Gradski lik” klasicni dosljacki seljober. Ili ti blaze SELJOBER! E Vranje zuto cvece,kad te ni jedno pravo Gradsko dete nece!

SANJCE DA MU NEJE NI NA MAPU NEBI BIJA.OJ VRANJE TUGO BOZIJA.OJ BUKI IZMAVAJ TOJ SELJACE ODMA

Ovaj ljober predsednik SS cccccccccccc.........

Gospodo GUBITNICI, nisam vam ja kriv sto su vasi zivoti promaseni, jadni i bedni...Ubijaju vas kompeksi ? Mame i Tate su vam seljoberi a vi ste PICKIC...MISEVI , ako vam nije nesto jasno ja sam u gradu non-stop ( ako znate gde je to ), nema potrebe da se krijete u RUPE i iza laznih profila, dodjite i resicemo sve nedoumice. "Pekinezeri bi hteli da budu Sarplaninci pa laju i cvile"...Ne ide to tako gospodo GUBITNICI.

S.S Pirke, totalno sam van price, a posto sam iz Epi-Centra grada, a ti non stop u "Gradu" zbog takvih kao sto ste vi "dosljaci" i kvazi Sarplaninci i dno politicko, sam kvalitetan svet obog grada je pobegao, jer od takvih kao vi i vama slicni ljudima je muka da izadju u prosetaju decu, elem, komentar je samo odgovor tvom, kao pretnja ljudima koji iskazuju svoje misljenje, "misevi,macke, kucici, sarplaninci" to je vas vokabular.....ulicarski,..... sto i ovako dovoljno pokazuje ko ste vi koji ste politicki aktivni i "krem" naseg grada......
Jadna nam deca koja odrastaju u ovoj rupi pored vas takvih i vama slicni.....

Da ali Eurosecurity je dao donaciju Vranju od milion dinara..

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus