Preventivni pregledi deo izborne kampanje SNS

Preventivni pregledi žitelja vranjskih sela u seoskim ambulantama deo su izborne kampanje naprednjaka, tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz Zdravstvenog centra u Vranju.

- Dr Ljiljana Antić, direktorka ZC Vranje, organizovanjem preventivnih pregleda i obilaskom seoskih ambulanti sprovodi unapred pripremljen predizborni plan vranjskih naprednjaka da opservira birače u seoskim sredinama, jer je na tom području mnogo toga obećano od strane aktuelne vlasti u Vranju, a nije ispunjeno - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Ovaj izvor se pita «otkud preventivni pregledi u izbornoj kampanji», i potencira činjenicu da u prethodne četiiri godine nikome nije palo da organizuje ni jedan jedini pregled, a „sad se rastrčali po selima“.

- Nisam protiv da se vodi briga o zdravstvenoj zaštiti ljudi na selu, naprotiv, to je i humano i ima svoj značaj! Ali, zbunjuje da su se dr Antić i njeni baš sada setili sela i seljaka kada dolaze izbori!? Zato to građani doživljavaju kao segment izborne kampanje, ali postoji i namera da se amortizuje zapostavljenost seoskih sredina na planu infrastrukture, razvoja poljoprivrede, komunalnog uređenja - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju podseća «da su već posećeni Poljanica, Barelić, a u utorak 2. juna i Vrtogoš».

- Plan SNS je da se preventivni pregledi obave u svim sedištima mesnih zajednica kako bi izbornom propagandom bio obuhvaćen što veći broj birača na seosom području - objašnjava sagovornik Info Vranjskih.

S. Kostić

Komentari

Pa iz avion se vidi da je kampanja, kao zasekirali se za narod, nego kod stari i bolesni najlakše da manipulises.. Dedo,nane, ovo da nije SopskaNadmenaSekta nista ne bi radilo.. Da nas glasate nane, pa dogodine zdravlje pa ce dodjemo opet da merimo pritisak

Zdravstvena ustanova nije politicka institucija i ne moze da vodi kampanju

Pitajte u obracunsku sluybu ZC Vranje,Dragan Djosic prvi na slici neto zarada za maj 2020 126 000 din plus prekovremeni rad za njega i upravnicu Jadranku Ajanovic po 12 000 dinara.To ih je direktorica u velikom stilu nagradila za poslusnost.A Ajanovicka kao clan vise komisija za maj je inkasirala oko 200 000 dinara,lepo.Centar u blokadu,a nezamenjivi dvojac Djosić-Ajanopvic skoro 400 000 dinara u dzep.Hitno su poslate wiberom platne liste Djosića i Ajanovicke u Ministarstvo zdravlja i potpisan papir za prekovremeni rad,pa neka ministar proceni.

I retrogradno da se posalju obracuni za godinu dana, sve prsti od prekovremenog rada-ali stranackog! I privredni kriminal i inspekcija rada da se malo pozabavi njima. I to su drzavne sluzbe koje narod ovaj opljackani placa kao ovo dvoje, neka rade i oni na kontroli!

Snezo bravo,ovaj Djosa je samo za digitronnkod njega i njegove lepse polovine nema djabe nista.

I ne samo to , Dragan Djosic je zloupotrebio svoju funkciju i zajedno sa Ajanovickom koja isto praveci krivicno delo ,zloupotrebljava funkciju i izdejstvovali su za Dragana Djosica koeficijent koji imaju hirurzi u bolnici-bolnicki koeficijent i tako sebi uz pomoc Ajanovicke Dragan pribavljuje protivpravnu korist. Nikada nije postojao bolnicki hiruski koeficijent u D.Z .Vranje a pogotovo ne za oralnu hirurgiju jer vadjenje zuba i otvaranje trbusne duplje i slicne intervencije sigurno nisu isto . Ali moze im se da krse zakon na ocigled svih .

Samo nema prekovremenog za interno koje je radilo i u doba korone cisto da se zna.a oni koji sy bili na radnim listama dobili cak i praznike placene ne pojavivsi se dva meseca na poslu

Za Djosu kazu da voli oba pola.

Najnovije vesti

Pronađena nestala Vranjanka »

Julijana Zdravković, koja je nestala u Vranju 21. septembra pronađena je u četvrtak, potvrđeno je u vranjskoj policiji....
ZutoCvece