PRELOMLJENO: Antić SIGURNO odlazi, DEKIĆ na čekanju

Vranjski socijalisti definitivno dobijaju položaj zamenika gradonačelnika, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih socijalista.

- To je prelomljeno i definitivno odlučeno na relaciji SNS – SPS u okviru poslednjih dogovaranja u vezi kompletnog ulaska socijalista u gradsku vlast. Više nema prepreka i opstrukcija, položaj na kome je sada naprednjak Nenad Antić uskoro će biti ustupljen socijalistima - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz tabora vranjskog odbora SPS.

Izvor InfoVranjskih, međutim, nije bio u mogućnosti da kaže ko je kandidat SPS-a za ovu funkciju.

- Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS, «mudro» ćuti i nikako se ne izjašnjava, pa se ne može ni da nasluti ime potencijalnog kandidata za funkciju zamenika gradonačelnika - «jadikuje» sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «još niko u redovima vranjskih socijalista nije pomenuo moguću rokadu Dekić – Antić kao najbolji izlaz iz nove situacije kada SPS treba da preuzme mesto zamenika gradonačelnika».

- Svesni smo da bi rokada Srđan Dekić – Nenad Antić bila najjednostavniji način da se reši ovaj delikatan problem i za naprednjake i za socijaliste. Za naprednjake jer moraju da zadovolje Antića kome «visi» uhljebljenje, za socijaliste da nađu najbolje personalno rešenje, ali u našim redovima ima mnogo protivljenja pomenutoj «jednostavnosti», budući da Dekića mnogi socijalisti ne «mirišu» zbog «ostavštine» iz «Vodovoda» i Fonda PIO - kaže sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

ANTU ARITONKA NOVI DOM SVE DA SMKNETE TEJ LOPURDE I DA KRENETE IZZ POCETAK SAS DOBRI I VREDNI LJUDI

Antu kantu zena doma nek zadovoljav on pa grdan faktor,sta je uradio za stranku preletacevic. Glumi ludlio po grad.

Lako je za Antu, on i da ostane bez funkciju ne ce ostane bez leb, s onuj frizuru ce reklamira govedji gulas

Najnovije vesti

ZutoCvece