Prekretnica na Kolubari

Utakmica sa Kolubarom u Lazarevcu u devetom kolu šampionata Prve lige predstavlja prekretnicu za Dinamo, ocenio je u izjavi za Sportski žurnal napadač vranjskog prvoligaša Nikola Popović.

Popović obećava maksimalno zalaganje Vranjanaca u duelu s Kolubarom.

- Daćemo sve od sebe da se vratimo sa bodovima iz Lazarevca, pa verujem da ćemo uspeti da se pomerimo s ove tačke i brzo se vratimo na vrh, imajući u vidu malu bodovnu razliku na tabeli Prve lige - poručio je napadač Dinama.

Ofanzivcu Dinama jasno je šta je problem u krizi koja je zahvatila ekipu doskorašnjeg superligaša.

- Ušli smo u krizu rezultata i igre, pa u poslednja četiri meča nismo postigli nijedan gol. Teško dolazimo do šansi, a kada u tome uspemo, onda važne prilike ne krunišemo golovima, što stvara dodatnu nervozu - objašnjava Popović.

Nikola Popović na kraju poručuje navijačima «da nemaju razloga za brigu, jer se radi o prolaznoj krizi koja će biti prevaziđena vrednim radom na treninzima»!

S.K.

Komentari

Ma kakva prekretnica pricate price,bice i tu partijski nereseno

Najveca bruka grada Vranja posle Pahomija...Klub kriminalaca i asocijalnih ljudi predvodjeni Reckovicem i njegovim sinovima...Milos fudbalska neznalica i prepotenko sa kosarkaskim patikama ...i Marko namazanko sa bebi facom ...To je familija koja ce udariti poslednji ekser na kovceg zvani Dinamo recko i sinovi i reckovi asocijalni lobiranti...Tuga.beda.cemer...Srbijo stidi se...Vucicu ti pogotovo...Radnik samo napred....Do finale kupa

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus