PREGLED NEDELJE: Žuto pa se ne vidi

U nedelji za nama sve je bilo u znaku otvaranja otvorenog parka.

Deca, penzioneri, baloni samo je nedostajalo da se pojavi drug Tito i kaže „majku vam božju“, ali pojavi se ministarka.

Lepa i atraktivna, oobeća još novca.

Aferim, biće da Ljajićeva stranka i nešto može da izlobira u svom nesalomivom stranačkom taboru, sada bi mogli nešto da urade i ostali koalicioni partneri, recimo da Manda izlobira otvaranje zoološkog vrta poput onog u Jagodini.

Lako je da napraviš žurku i povedeš ekipu u Paraliju na sunčanje i kupanje, daj da vidimo nešto konkretno, makar na njega čekali kao na gradski park, godinama.

Kad smo već kod neograđenog parka u maniru „ko bi reko čuda da se dese“ i park se završi, ne bi smelo da ostane neprimećeno da se još jedno čudo desilo, smršao je većnik Sandi!!!!

Nadam se da narednih mesec dana nećemo morati da gledamo priloge na lokalnim televizijama o tome koliko prosečno šetača prođe parkom, sa koje strane sunce je palo na koju krošnju, koliko je sadnica posađeno i slično.

Mada, o čemu bi pa drugom izveštavali, kad em se to jedino dešava, em ono što se stvarno dešava ne sme da se vidi.

U moru gluposti koju ovaj sistem čini desila se jedna neoprostiva.

Uhapšen je Žuća, zašto, ni najpametniji ne znaju, ali je uhapšen bogu na pravdu jer je radio ono što radi celog života - laje protiv vlasti koja god bila.

S obzirom da je načelnik vranjske policije Igor Živković započeo ozbiljnu borbu sa kriminalom nek se pripremi Bobe Mance, jer situacija postaje alarmantna.

Koliko režimski mediji nerviraju sa prilozima o tome kako „cveta cveće u naše preduzeće“, toliko ovi opozicioni smaraju sa pričama u raskolu u gradskom odboru SNS -a.

Oni su bre u raskolu od kako je davno došao Gašić i napravio prvi rez još dok su se oni koji se sada zavetuju nekim novim strujama, bavili politikom.

Znači nije to opravno bilo od početka, tako će biti i do kraja, što bi rekli stari i mudri ljudi.

Kad smo već kod starih ljudi gradonačelnik Vranja se pobrinuo da gerontološki centar u gradskoj upravi ojača još jednim likom iz edicije „neprejebivi“.

Kako se priča po čaršiji, pored Miceta i Gradeta, valjalo bi udomiti i Mireta, nekadašnjeg gradonačelnika Vranja, samo gradonačelnik Gonzi ima problem - ne zna da li su socijalisti vlast ili opozicija u Vranju.

Svedoci smo da su počeli da se otimaju kontroli socijalisti i da misle svojom glavom.

A pošto riba smrdi od glave, smatra „mudri“ gradonačelnik da bi penzioner Mire mogao da balansira.

E, sada da poput Palme, Dačić Ivica „pritisne“ centralu SNS -a, pa centrala Gonzija i tako... Sve u maniru demokratije za koju smo se borili.

Opozicija se i ove nedelje saopštavala, frljaju se brojkama bez dokaza, traže odgovore na pitanja, slave slave, brane Žuću i slično.

Kad se sve sabere žuto pa se ne vidi.

Ali, ministarka sa početka teksta je u gradskom parku dobila od jednog deteta žuti balon na kome je dečkić nacrtao crveno srce.

Učimo od dece.... Svaki balon pukne kad tad, ali u međuvremenu treba nacrtati srce na njemu.

Ko razume, shvatiće, ko ne, neka prošeta gradskim parkom, jer nam se može.

NIV

Komentari

Zato Hančani imaju veći standard, jer otvaraju fabrike a ne parkovi. Nego napunili ste džepovi i za unuci pa će duvate baloni.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece