Predsednik u Banji OSUĐIVAN ZA NASILJE

Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, osuđivan je za fizičko nasilje, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj opštini Vranjska Banja.

Izvor navodi da je 2011. godine Bratislav Hristić, tadašnji direktor Osnovne škole «Predrag Devedžić» u Vranjskoj Banji, između ostalih, za člana Školskog odbora u ovoj školi predložio i svog tada velikog prijatelja Dragana Sentića.

Hristić je shodno odredbama zakona poslao zahtev nadležnoj pravosudnoj instituciji za uverenja da predloženi članovi Školskog odbora u banjskoj školi nisu osuđivani za krivična dela.

Za Sentića je stigla potvrda da je osuđivan za krivično delo fizičkog nasilja i budući predsednik banjske opštine nije mogao da bude izabran za člana Školskog odbora banjske škole.

Dragan Sentić je za predsednika Gradske opštine Vranjska Banja izabran u maju prošle, 2017. godine, kada je na toj dužnosti zamenio dotadašnjeg predsednika Nebojšu Bogdanovića.

S. Kostić

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece